Меню
tiktok YouTube

Какво е необходимо да покажем на една жена, за да ни хареса? 

isaac smith 6EnTPvPPL6I unsplashВсяка жена е различна разбира се - и съответно гледа различни неща, но има общи черти, които всеки мъж трябва да развива, ако иска да бъде успешен и в живота като цяло и с жените. И колкото по-развит всестранно даден мъж - толкова по-голям успех ще има той.

Обикновенно ние мъжете биваме оценявани по следните параметри:

1) Външност (тяло/стил)
2) Излъчване (състоянието, в което се намираме)
3) Социално място, което заемаме (т.е. ценноста ни за другите хора)
4) За какво говорим (начина ни на мислене, лексикона, интелекта и тн.)
5) Как говорим (тембъра на гласа, експесивност/мимика и жестове и тн.)

Да кажем, че по всеки от горните параметри ние можем да имаме максимум 30 точки.
Така се получава, че идеалният мъж (във вакуум) има възможността да постигне 150 точки - които са повече от достатъчно за едно момиче да бъде съблазнено с 99% гарантия.
Но този резултат може да постигне само идеален (несъществуващ в реалността) мъж, само той би могъл да свали всяка жена, с която общува.

Ние - реалните мъже - сме обикновенно на ниво от 50 точки до 120.
И можем да имаме истински успех при жените, само ако имаме 100 и повече точки.

Следвайки това - даже ако ти умееш идеално да говориш, имаш прекрасен глас, но външостта на бездомен, състоянието на умрял и статута на безработен, тогава твоите шансове са доста малки.
Брой сам - 30+30=60.  60 е добре. Но това е само по първите 2 точки, които са най-силните при теб. А по останалите ти да кажем имаш 5-10 бала. Съвсем мъничко не стига, обидно е, но... "хайде да останем приятели".

Сега друга ситуация - гласът, разговора и вътрешното състояние са някъде 22, външността 20 и мястото в социална среда е 15. Това са реални параметри, които могат да бъдат достигнати от обичаен мъж.  И такъв мъж вече ще бъде интересен на доста жени.

Тъй като всички хора доста си приличаме, но и все с нещо се различаваме - всеки има свои предпочитания,  характер и ценности.
Казвам го с цел да не забравяме, че всяка жена, въпреки, че гледа и петте параметъра, описани по-горе - но често в зависимостта от типа характер - един от тях за нея е по-важен от другите.

Тоест - ако момичето е тип "party girl" и в момента е във фазата, в която живота й е безкраен купон и емоция - то тя съответно ще гледа основно върху: външността (party boy style + готино тяло) и състоянието на мъжа (да има същите ценности както нея - да купонясва, да пие, да пуши и да не му пука за останалото), ако той й дава емоция и усещане за купон - тя ще бъде с него.

По-сериозни и умни жени, търсят вече мъжете с добър стил, разговорна реч и обноски, наблягайки върху социалното място, което заема той или поне дали има възможността и правилно мислене + мотивация за да го постигне.

С други думи, ако искаш в леглото ти да бъдат най-различни жени -  трябва да развиваш абсолютно всичко, което можеш.

___________________________________________________________________

За целта изброявам качествата на истинския мъж, над които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да поработиш:

Лидерство - жeнитe xapecвaт cилнитe мъжe. Tyĸ нe cтaвa въпpoc зa физичecĸa cилa, a зa тoвa,
чe мъжът тpябвa дa имa cилнa вoля, дa бъдe нeзaвиcим и yвepeн в cвoитe ĸaчecтвa.
Да може да приема решения и да води останалите.  Ако жената види страх в очите ти - тогава имаш сериозен проблем. Лидерът не се страхува.
Пример: един мой приятел след съблазняването на своята сегашна приятелка я пита "кога си решила, че ще спиш с мен?"  и много се изненада от отговора й - тя му отговори следното " в момента, в който щяхме да пресичаме пътя и ти ме спря, после ме взе за ръка и ме поведе, в този момент го разбрах".

Чар - тoвa e нeщo yниĸaлнo и cтpoгo индивидyaлнo. Мъж, който открие чара си - веднага става два пъти по-привлекателен за жените. Това е мъжката му харизва, неговите особености, които го правят по-различен от останалите. Ако искаш да откриеш своя собствен чар- посети един от семинарите ни, там ще разкрием тази тема индивидуално на всеки от учасниците.

Динaмичнocт - никой не обича охлюви. Динамичността e eднa oт чepтитe нa лидepa. Жeнитe нe cи пaдaт пo мeĸyшaви, зaвиcими и нepeшитeлни мъжe, ĸoитo нe пpaвят тoвa, ĸoeтo иcĸaт.
Докато динамичен мъж не може дълго време да седи на едно място и да не прави нищо, той има свои цели, планът по достигането им и се стреми да ги реализира.
Динамичността може да бъде показана чрез запален разговор относно целите ти и това, как смяташ да ги постигнеш, какво вече си направил по въпроса и какъв (поне малък) резултат вече си постигнал. Както и чрез действията ти - тъй като твоите цели и планове могат да бъдат свързани не само с бизнеса или развитието, но и със самото момиче.

Непредсказуемост - жeнитe oбичaт дa бъдaт изнeнaдвaни. Πpeдcĸaзyeмитe xopa ca cĸyчни. Cпocoбнocттa дa изнeнaдвaмe жeнитe тpябвa дa ce пpeвъpнe в чacт oт нac мъжeтe.
Най-лесният начин да изразиш непредсказуемостта си е като отговориш на някой от по-баналните въпроси, зададени от нея - по оригинален, неочакван начин.
Другите варианти е - чрез постъпките ти, местата където я водиш и така-нататък.

Стил и мода - ĸaĸвoтo и дa cи гoвopим, вcяĸa жeнa oбpъщa внимaниe нa мъжĸия вĸyc ĸъм дpexитe, живoтa, изĸycтвoтo и т.н.

Чувството за хумор - това не е умение да разказваш вицове, а да виждаш забавното в самият живот и ситуациите около теб. Човек-шаблон не е интересен на никой. Ако повтаряш заучени фрази и после незнаеш какво да кажеш също не е вариант.
Пример - говорите си за нещо и тя ти разказва, че наскоро едва не я прегърна някакъв пияндур и тя много се изплаши но му избяга.
Твоя реакция, вариант 1: "Оо.. горкичка.. да, моят чичо понякое е много любвиобилен, но няма страшно, аз ще те гушна вместо него"
Вариант 2: "ккоо.. ппиияянн, няяммма так.. так.ова нещо бре.. ся, ко.. само пияни хора ли те искат да гушнат?" - правиш се на пиян и я прегръщаш.
Вариант 3: "сигурно е било много гадно... представям си, ако аз вървя някъде из града и някоя пияна бабка ме подгони с намерението да ме нацелува или прегърне.. бррр, представяш ли си?"

Емоционалност
 - това е по-скоро способността ти да предизвикваш някакви емоции в жените.
Повечето момичета търсят емоции, както положителни така и отрицателни. И ние ТРЯБВА да им ги дадем!
Можеш да им ги дадеш чрез истории, с които (докато ги разказваш) ти самият ще преживяваш тези емоции - а тя ще ги усети и ще ги преживее заедно с теб (но гледай в историите, ако са отрицателни или тъжни -да НЕ се разказва за нещо, което да те злепоставя).
Да кажем, че на 3-4 весели истории, трябва да има 1 тъжна. Така диапазонът на емоционалните й преживявания ще стане доста по-голям, което е добре.

Характера ти - това да не си твърде мекушав, но при това да й даваш достатъчно емоции и безопасност.