Меню
tiktok YouTube Instagram 

Ако хранетето ти не е оптимално, нямаш време и сили да готвиш или имаш дефицит/проблеми с тялото ти - тогава определено трябва да наваксваш с помоща на добавките. 

Също така можеш по здравна каса с помоща на личния ти лекар - да си направиш изгледване на кръвта с цел да научиш какви елементи ти липсват.

DISCLAMER! Имайте предвид, че всяко тяло е различно и имаме различна усвояемост на различните елементи - добавката, която е идеална за един човек, може да не пасва на друг. Може да имате алергия към пчелния прашец например. Или някакъв конкретен елемент точно за вас да не е добре. Така стана например при майка ми при прием на Цинк, на мен ми е ок, на нея - не й понася, а пихме от една и съща фирма. Но за сметка на това Магнезий и другите добавки (над 10) - са й повлияли чудесно и няма никакъв проблем с тях! 

Така, че ако ако искате за почнете да пиете много неща наведнъж - недейте - направете по-умно - почнете 2-3 дни само 1 добавка, след това към нея добавете 2ра добавка за още 2-3 дни, след това 3та и така нататък. В този случай, вие не спирате да пиете тези, които вече сте почнали - но ако една от новите не е за вас - конкретно нея веднага ще определите и ще спрете да я приемате. 

Може да не ви стане чак лошо, но изведнъж да усетите отвътре нежелание да пиете хапчета като цяло - това е признак, че тази конкретна добавка не е за вас.

Неща, които да купувате от България: 

- Пчелния прашец - зарежда с енергия, има огромно количество витамини. От bazar.bg можете да избрете директен производител, стандартната цена по този начин е 25 лв за 1 кг. 
- Женшен на ампули - струва 6 лв в аптека, 10 ампули. Дава натурална енергия без да я изсмуква от тялото ти, както го прави кафето.


Най-добрите цени на добавки намерих са тук, даден сайт е нещо като ebay/aliexpress, но за витамини и продукти за здраве.

1. Витамини и микроелементи които приемам за общото здраве и които трябва да пие абсолютно всеки човек (задължителни за абсолютно всеки, може да се приема)
https://www.iherb.com/ugc/wishlist?id=27b8b8ac-bcb3-47f7-af08-61a56d93d844&rcode=JQV8543

2. Детоксификация - паста за зъби без
флорид и допълнителни добавки
https://www.iherb.com/ugc/wishlist?id=e0dd49e4-2b71-43e6-9a5e-d325ad39fd72&rcode=JQV8543

3. При проблеми със съня и силен стрес, начални стадии за депресия, когато нищо не ти се прави и нямаш никакви ментални сили. Особенно ако имате паник атаки. Намаляват стреса, усилват контрол и производство на серотонина и мелатонин и така нататък. Комбинация от  7 взаимосвързани добавки, които са  и незаменими в борба със стреса.  (Видимо на абонирани потребители )

4. Усилване на тестостерон и енергия за мъжете (това ще е вързано към курса, но той още не е готов)

5. Ставите и хрущяли, при болки в ръцете е много важно   (Видимо на абонирани потребители потребители )

Майка ми от десет години й е боляла лявата ръката и китката адски силно и с годините само се влошаваше. Ходи на 3 лекари в България и 2 в Израел - пробва абсолютно всички лекарства, директни инжекции в хрущяла и дори силни медикаменти - и нищо не решаваше проблема, само временно намаляваше болката, а последните години дори и това не правеше.

Няколко месеца назад е почнала на пие специални добавки, които явно не са й били достигали цял живот и познайте какво? След само един месец болката мина. 

Затова не вярвам на модерните лекари - тях ги учат да лекуват последици, но не и причините на проблема - така има повече пари.
Те ще останат гладни, ако вместо скъпите процедури и безкрайни бягания по лекари - ще казват на хората, че ще можеш да решиш повечето си проблеми само с помоща на правилната храна и добавки. Затова няма да го направят а и вече са така научени, че дори не го осъзнават и те самите.

6. Памет и когнитивни функции . Това още е в процес на тестиране, пробвал съм Рейши, Лъвската грива, но те не оказаха никакъв забележим ефект, засега има смисал да взимате GinkoBiloba.

7. Коса - https://www.iherb.com/ugc/wishlist?id=915e6bd8-3f1c-4b2d-8b1e-5b16b212c553&rcode=JQV8543

8. Кожа - https://www.iherb.com/ugc/wishlist?id=5823626f-72cf-4868-935e-d1211fc5a2f8&rcode=JQV8543