Меню
tiktok YouTube
 
Приятно ми е да се запознаем, моето име е Сергей Гринглаз. Създадох даден сайт като библиотека от оптимални, кратки и ясни инструкции за решение на проблемите свързани с половинката ви и общото ви физическо и умствено здраве.

Професионалният ми опит е повече от 30 000 часа и над 14 години, през които  изучавам психология и спецификата на човешките взаимоотношения в модерното време и стотици истории на връзки между най-различни типове хора.
Успешно съм преминал над 60 семинара от най-добрите психолози в света на теми секс, връзки, създаване на семейство, психология и други. 
 
В дадения сайт ще видите апофеоз от всичките тези знания в максимално концентриран и лесен за усвоение вид.
 
Моя подход към консултациитеclick също е различен -   имам за цел да решим всичко бързо, точно и ясно - с пълно и детайлно обяснение за причините на възникването на проблема от 3 различни ракурса - психологичен, физиологичен и инстинктивен, като  ви предоставям и конкретните инструкции как да се реши проблема - без вие да гадаете и сами да "стигате до правилния отговор" в рамките на 10 консултации.  
Една консултация ще бъде достатъчна. След което вие вече няма да искате да работите с никой друг за всички бъдещи въпроси по други теми.

Имайте предвид, че всичките неща в сайта отнасящи се за физическото здраве са препроверени от фармацевти, лекари и фитнес инструктори - така, че можете да бъдете сигурни в тяхната коректност и ценност. 
 
Моите сертификати:
d3d2d1d4 d5 d6 d6
Провеждам свои семинари от 2014 година.
seminarMY
Orig20150516 233704Orig20150516 233704