donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

Относно раздела

Можете да зададете свой въпрос лично на мен, напълно инкогнито и ще ви отговоря в писмен формат на дадена страница.

Имайте напредвид обаче, че въпроса ви трябва да е конкретен. Писмата от сорта "Написах й, но тя ме игнорира" , както и такива, където споделяте нещо, но не задавате конкретен въпрос - ще игнорирам.

 

Задай въпрос

Въпрос: Здравейте,Сергей! Моята история е следната. Лятото работих по морето.Моя колежка от Русия ме запозна с най-добрия си приятел по фейсбук.Той беше очарован от външността ми.Така в продължение на месец си общувахме всеки ден.Ставахме все по-близки.Имахме планове да се видим през ноември. Докато един ден той ме изненада и дойде тук в България/отседна в нашия хотел/за 4 дена. Имал е болничен и е решил инцидентно да дойде ,понеже през останалото време работата го задържа в Москва. Та за тези 4 дена изживяхме много красиви мигове заедно-той беше много нежен.Виждахме се единствено вечерите след работа,макар и да имахме възможност и през деня. През времето ,което бяхме заедно не сме планували бъдещи срещи.

Той си замина,казвайки ми ,че ще му липсвам. Бях объркана- не ме търсеше през деня в почивката ми,за да прекарваме повече време заедно,а вечерта ми даряваше толкова топлина.Когато се върна у дома,аз оставих инициативата да ме потърси в негови ръце. Направи го,но разговорите ни не бяха толкова сладникави както преди това. Да-пишеше ми,но не както преди-постоянно,красиво..

Усетих това отдръпване ,но въпреки това не смеех да попитам дали се дължи на това,че просто не ме е харесал и не иска нищо повече за в бъдеще.Отдадох дистанцията на това,че в момента мисли за майка си ,която е на смъртно легло. Минаха няколко дена,споделих му,че не усещам общуването ни както преди.
Попитах го дали все пак ще се видим отново през ноември-той не искаше да обещава ,заради майка си. Реших да не му пиша известно време,като по този начин провокирам предишния интерес. Така седмица нищо-той е правил няколко пъти опити да се свърже с мен.

След седмица,осъзнах,че имам нужда дори и от малкото му внимание-затова му писах директно смс,че го искам отново,вече знам,че го обичам... Така се надявах да го разчувствам. Но от тук-нататък разговорите ни се сведоха до "здравей",като отговор получавах след 1-2 дена. В последствие престана да ми пише.Питах го какво има. По негови думи не се чувства добре ,заради майка си.Но пък в друг сайт забелязах,че отговаря на хората, публикува разни неща. Тоест не обръща внимание конкретно на мен.

Спрях да му пиша,но месец след това отново потърсих контакт с него. Молих го да ми прости,ако съм го обидила с нещо-той ми отвърна,че проблемът не е в мен,просто е имал дълга връзка ,от която е бил предаден.Така е загубил вяра в момичетата.Също и ,че не иска да общува с мен и никога да не го търся. Това беше болезнено за мен,но е по-добре от мълчанието му преди. За рождения му ден му честитих без отговор от негова страна.

Тайно се надявам догодина да отида в Москва при приятелката ми и да имам възможност да го видя отново. Кажете според вас това момче в действителност какво е изпитвало към мен и защо така рязко промени отношението си след като се прибра? Забравих да споделя ,че една вечер ми каза,че е щастлив с мен. Благодаря Ви много!

Отговор: Не вярвам в това "заради майка ми" - това е оправдание, скриващо истинската причина. Човека те е изманипулирал и ти се върза и хлътна. Жените го правят на мъжете постоянно. Възможно е да са му го правили на него и затова той е изгубил вяра в жените и е решил да действа по същия начин както те. В подобна ситуация - когато мъж види, че жената до него става прекалено емоционална - той прекратява общуването с нея. #nodrama  Аз също съм имал подобни моменти, когато момичето твърде хлътва и аз спирам нашите излизания, защото не искам това да задълбочава още повече. Префокусирай вниманието ти другаде, с този мъж всичко приключи.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос