donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

Относно раздела

Можете да зададете свой въпрос лично на мен, напълно инкогнито и ще ви отговоря в писмен формат на дадена страница.

Имайте напредвид обаче, че въпроса ви трябва да е конкретен. Писмата от сорта "Написах й, но тя ме игнорира" , както и такива, където споделяте нещо, но не задавате конкретен въпрос - ще игнорирам.

 

Задай въпрос

Въпрос: Предполагам знаеш за ''Приятелския кръг'' За всеки случай да поясна, това е когато след запознаването с някое момиче което ти харесва по една или друга причина прекалено дълго си отлагал да я заговориш, което в последствие тя почва да почва да те чувства само като приятел защото вече те познава от доста време и не си и интересен като ''новото момче'' което си бил в нейните очи отначало за това те добавя в т.н. ''Приятелски кръг'' Та въпроса ми е как се излиза от него (говорим разбирасе за тези момичета които държат на тръпката от нови запознанства и за това отначало са по игриви)

Отговор: Здравей. Най-добрия начин да го счупиш - е да не влизаш в него от самото начало. Ако вече си влязъл - прекрати комуникацията с това момиче и си намери друго. След време ще имате шанс да се "запознаете на ново" и ако вече си по-различен от сегашното си аз - може и да се получат нещата с това конкретно момиче, но е 50 на 50.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос