donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

Относно раздела

Можете да зададете свой въпрос лично на мен, напълно инкогнито и ще ви отговоря в писмен формат на дадена страница.

Имайте напредвид обаче, че въпроса ви трябва да е конкретен. Писмата от сорта "Написах й, но тя ме игнорира" , както и такива, където споделяте нещо, но не задавате конкретен въпрос - ще игнорирам.

 

Задай въпрос

Въпрос: Здравейте и он мен! Въпроса ми е следният: Кога мъжете търсят бившите си приятелки, с които не са останали приятели и не поддържат никаква връзка? Наскоро първия ми бивш приятел ми писа.. попита ме с какво мога да му се похваля. Реших, че ще отговоря и му написах, че вече тренирам, че мога да се набирам, че съм доволна от матурите и дипломата си и като цяло по-новите неща, които са ми се случили. Той пък започна да се заяжда за всяко нещо. Все нещо не беше достатъчно добре, все намираше някакъв кусур в моите малки победи. Какъв е смисъла на всичко това? И като е решил да се заяжда, защо изобщо ми писа?

Отговор: Няма как да му вляза в главата и всеки човек има свои причини. Но е вероятно нещо да му се е случило и е решил да получи нещо от теб, така да си възвърне самочувствието например. Съдейки по реакцията му, се е надявал, че при теб нещата не са кой знае колко добре - виждайки обаче, че всичко при теб е наред - се е опитал да принизи твоите заслуги, с други думи "да те свали на неговото ниво".
Ако ти беше му казала, че всичко при теб е зле, той щеше да изиграе ролята на "героя", който те спасява от това сиво ежедневие, но ти му "отне" тази роля и затова той показа истинската си същност.
Мога да ти посъветвам само да не общуваш с такива хора. Те няма да донесат нищо хубаво в живота ти.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос