donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

Относно раздела

Можете да зададете свой въпрос лично на мен, напълно инкогнито и ще ви отговоря в писмен формат на дадена страница.

Имайте напредвид обаче, че въпроса ви трябва да е конкретен. Писмата от сорта "Написах й, но тя ме игнорира" , както и такива, където споделяте нещо, но не задавате конкретен въпрос - ще игнорирам.

 

Задай въпрос

Въпрос: Здравей! :) Имам въпрос относно флиртаджийките. Как можеш да свалиш жена имаща усет и афинитет към флирта? Очевидно не е толкова смела, понеже когато нещата опрат до действие, тя се сеща, че има приятел и всичко сериозно остава там. Уча философия и жените ме определят като опасен. Как се бяга от това?

Отговор: Здравей. Според мен тук въпроса не е до това, как да я свалиш - а в това - каква е НЕЙНАТА цел спрямо теб?

Това, което виждам аз от дадена ситуация е, че момичето най-вероятно прекрасно разбира, че искаш да я свалиш, обаче тя самата иска да получи някаква емоция, да усети, че я желаят, без да преминава границата на "изневярата".
Възможно тренира своите умения във флирта или гаджето не й дава достатъчно емоции, или още нещо - това няма как да знам, тъй като не съм запознат със ситуацията достатъчно.

Но ако предположението ми е правилно - то съответно колкото повече се стараеш, толкова повече ще я задоволяваш, без обаче това да ти върши някаква работа на теб.  Съответво се бяга много лесно - спираш да сваляш дадено момиче и се насочваш към някоя друга.

Друг момент е, че все пак не те познавам - и не мога да кажа, дали не е нещо в конкретно твоя подход, което просто не правиш както трябва. Ако искаш да вникна във въпроса дълбоко - ще трябва да се запишеш за консултация, за да проуча нещата подробно и да ти дам по-конкретни съвети и техники обвързани с твоето ниво на живота и съблазняването.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос