donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

Относно раздела

Можете да зададете свой въпрос лично на мен, напълно инкогнито и ще ви отговоря в писмен формат на дадена страница.

Имайте напредвид обаче, че въпроса ви трябва да е конкретен. Писмата от сорта "Написах й, но тя ме игнорира" , както и такива, където споделяте нещо, но не задавате конкретен въпрос - ще игнорирам.

 

Задай въпрос

Въпрос: "Здравейте как мога да заговоря една жена и ли момиче

Отговор: С думи. Какъвто е въпрос - такъв ще е и отговор. Общи въпроси нямат никакъв смисал. + дори да я заговорите - ако външно не сте привлекателни, нямате глас и други качества - каквото й да кажете, резултат ще е един и същ. Запознанства с жени е обширна тема, в сайта има курс, за който можете да се абонирате или ако искате персонална помощ - можете да се запишете за консултацията.

Въпрос: Здравейте! Искам да попитам как мога да преодолея страха си от публични изяви - говорене пред голяма аудитория и наистина ли онова от което се страхуваме всъщност е нашата най - голяма сила? Благодаря за отделеното време!

Отговор:

Прочети още...

Въпрос: Здрасти. Въпросът ми е Как да разбера дали има чувства към мен? От 4 месеца сме заедно, но сме се виждали около 10 пъти - винаги е зает и няма време за мен, след известно време ми каза, че не му е до връзки но ме обича. постоянно ми следи публикациите във фейсбук сърди се когато ми пишат момчета и ме ревнува.. как да разбера какво цели ?

Отговор:

Прочети още...

Въпрос: Здрасти казвам се Илиян на нова година се запознах с тази която съм тарсил за съжаление пропуснах шанса си след това и пратих съобщение не получих отговор. След това я попитах да не съм я обидил тя ми отговори споко не си .След това поисках да се видим може би твърде настойчиво и като че ли тя се отдръпна като цяло незнам как да подходя.Благодаря предварително!

Отговор:

Прочети още...

Въпрос: Здравейте! Наскоро се разделихме с приятелката ми защото то най добрата й приятелка я накара но двамата много се обичахме аз още я обичам а съм сигурен и че тя ме обича но не иска да говорим защото приятелката и не и дава.Може ли да ми помогнете със съвет как да си я върна благодаря предварително!

Отговор:

Прочети още...

Въпрос: Здравей! :) Имам въпрос относно флиртаджийките. Как можеш да свалиш жена имаща усет и афинитет към флирта? Очевидно не е толкова смела, понеже когато нещата опрат до действие, тя се сеща, че има приятел и всичко сериозно остава там. Уча философия и жените ме определят като опасен. Как се бяга от това?

Отговор:

Прочети още...

Въпрос: Здравейте и он мен! Въпроса ми е следният: Кога мъжете търсят бившите си приятелки, с които не са останали приятели и не поддържат никаква връзка? Наскоро първия ми бивш приятел ми писа.. попита ме с какво мога да му се похваля. Реших, че ще отговоря и му написах, че вече тренирам, че мога да се набирам, че съм доволна от матурите и дипломата си и като цяло по-новите неща, които са ми се случили. Той пък започна да се заяжда за всяко нещо. Все нещо не беше достатъчно добре, все намираше някакъв кусур в моите малки победи. Какъв е смисъла на всичко това? И като е решил да се заяжда, защо изобщо ми писа?

Отговор:

Прочети още...

Въпрос: Предполагам знаеш за ''Приятелския кръг'' За всеки случай да поясна, това е когато след запознаването с някое момиче което ти харесва по една или друга причина прекалено дълго си отлагал да я заговориш, което в последствие тя почва да почва да те чувства само като приятел защото вече те познава от доста време и не си и интересен като ''новото момче'' което си бил в нейните очи отначало за това те добавя в т.н. ''Приятелски кръг'' Та въпроса ми е как се излиза от него (говорим разбирасе за тези момичета които държат на тръпката от нови запознанства и за това отначало са по игриви)

Отговор:

Прочети още...

Въпрос: Когато видя хубаво момиче аз не знам как да я заговоря,а дори и да го направя след това не успявам да продължа разговора защото се притеснявам да не кажа нещо глупаво и да се изложа,а и не ми идва на ума какво да и кажа за да я заинтригувам и да направя разговора интересен.Зашо се получава така?

Отговор:

Прочети още...

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос