donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

Относно раздела

Можете да зададете свой въпрос лично на мен, напълно инкогнито и ще ви отговоря в писмен формат на дадена страница.

Имайте напредвид обаче, че въпроса ви трябва да е конкретен. Писмата от сорта "Написах й, но тя ме игнорира" , както и такива, където споделяте нещо, но не задавате конкретен въпрос - ще игнорирам.

 

Задай въпрос

Въпрос: Здравейте! Искам да попитам как мога да преодолея страха си от публични изяви - говорене пред голяма аудитория и наистина ли онова от което се страхуваме всъщност е нашата най - голяма сила? Благодаря за отделеното време!

Отговор:

Прочети още...

Въпрос: Здрасти. Въпросът ми е Как да разбера дали има чувства към мен? От 4 месеца сме заедно, но сме се виждали около 10 пъти - винаги е зает и няма време за мен, след известно време ми каза, че не му е до връзки но ме обича. постоянно ми следи публикациите във фейсбук сърди се когато ми пишат момчета и ме ревнува.. как да разбера какво цели ?

Отговор:

Прочети още...

Въпрос: Здрасти казвам се Илиян на нова година се запознах с тази която съм тарсил за съжаление пропуснах шанса си след това и пратих съобщение не получих отговор. След това я попитах да не съм я обидил тя ми отговори споко не си .След това поисках да се видим може би твърде настойчиво и като че ли тя се отдръпна като цяло незнам как да подходя.Благодаря предварително!

Отговор:

Прочети още...

Въпрос: Здравейте! Наскоро се разделихме с приятелката ми защото то най добрата й приятелка я накара но двамата много се обичахме аз още я обичам а съм сигурен и че тя ме обича но не иска да говорим защото приятелката и не и дава.Може ли да ми помогнете със съвет как да си я върна благодаря предварително!

Отговор:

Прочети още...

Въпрос: Здравей! :) Имам въпрос относно флиртаджийките. Как можеш да свалиш жена имаща усет и афинитет към флирта? Очевидно не е толкова смела, понеже когато нещата опрат до действие, тя се сеща, че има приятел и всичко сериозно остава там. Уча философия и жените ме определят като опасен. Как се бяга от това?

Отговор:

Прочети още...

Въпрос: Здравейте и он мен! Въпроса ми е следният: Кога мъжете търсят бившите си приятелки, с които не са останали приятели и не поддържат никаква връзка? Наскоро първия ми бивш приятел ми писа.. попита ме с какво мога да му се похваля. Реших, че ще отговоря и му написах, че вече тренирам, че мога да се набирам, че съм доволна от матурите и дипломата си и като цяло по-новите неща, които са ми се случили. Той пък започна да се заяжда за всяко нещо. Все нещо не беше достатъчно добре, все намираше някакъв кусур в моите малки победи. Какъв е смисъла на всичко това? И като е решил да се заяжда, защо изобщо ми писа?

Отговор:

Прочети още...

Въпрос: Предполагам знаеш за ''Приятелския кръг'' За всеки случай да поясна, това е когато след запознаването с някое момиче което ти харесва по една или друга причина прекалено дълго си отлагал да я заговориш, което в последствие тя почва да почва да те чувства само като приятел защото вече те познава от доста време и не си и интересен като ''новото момче'' което си бил в нейните очи отначало за това те добавя в т.н. ''Приятелски кръг'' Та въпроса ми е как се излиза от него (говорим разбирасе за тези момичета които държат на тръпката от нови запознанства и за това отначало са по игриви)

Отговор:

Прочети още...

Въпрос: Когато видя хубаво момиче аз не знам как да я заговоря,а дори и да го направя след това не успявам да продължа разговора защото се притеснявам да не кажа нещо глупаво и да се изложа,а и не ми идва на ума какво да и кажа за да я заинтригувам и да направя разговора интересен.Зашо се получава така?

Отговор:

Прочети още...

Въпрос: Здравейте! Моята история е следната. Лятото работих по морето.Моя колежка от Русия ме запозна с най-добрия си приятел по фейсбук.Той беше очарован от външността ми.Така в продължение на месец си общувахме всеки ден.Ставахме все по-близки.Имахме планове да се видим през ноември. Докато един ден той ме изненада и дойде тук в България/отседна в нашия хотел/за 4 дена. Имал е болничен и е решил инцидентно да дойде ,понеже през останалото време работата го задържа в Москва. Та за тези 4 дена изживяхме много красиви мигове заедно-той беше много нежен.Виждахме се единствено вечерите след работа,макар и да имахме възможност и през деня. През времето ,което бяхме заедно не сме планували бъдещи срещи.

Той си замина,казвайки ми ,че ще му липсвам. Бях объркана- не ме търсеше през деня в почивката ми,за да прекарваме повече време заедно,а вечерта ми даряваше толкова топлина.Когато се върна у дома,аз оставих инициативата да ме потърси в негови ръце. Направи го,но разговорите ни не бяха толкова сладникави както преди това. Да-пишеше ми,но не както преди-постоянно,красиво..

Усетих това отдръпване ,но въпреки това не смеех да попитам дали се дължи на това,че просто не ме е харесал и не иска нищо повече за в бъдеще.Отдадох дистанцията на това,че в момента мисли за майка си ,която е на смъртно легло. Минаха няколко дена,споделих му,че не усещам общуването ни както преди.
Попитах го дали все пак ще се видим отново през ноември-той не искаше да обещава ,заради майка си. Реших да не му пиша известно време,като по този начин провокирам предишния интерес. Така седмица нищо-той е правил няколко пъти опити да се свърже с мен.

След седмица,осъзнах,че имам нужда дори и от малкото му внимание-затова му писах директно смс,че го искам отново,вече знам,че го обичам... Така се надявах да го разчувствам. Но от тук-нататък разговорите ни се сведоха до "здравей",като отговор получавах след 1-2 дена. В последствие престана да ми пише.Питах го какво има. По негови думи не се чувства добре ,заради майка си.Но пък в друг сайт забелязах,че отговаря на хората, публикува разни неща. Тоест не обръща внимание конкретно на мен.

Спрях да му пиша,но месец след това отново потърсих контакт с него. Молих го да ми прости,ако съм го обидила с нещо-той ми отвърна,че проблемът не е в мен,просто е имал дълга връзка ,от която е бил предаден.Така е загубил вяра в момичетата.Също и ,че не иска да общува с мен и никога да не го търся. Това беше болезнено за мен,но е по-добре от мълчанието му преди. За рождения му ден му честитих без отговор от негова страна.

Тайно се надявам догодина да отида в Москва при приятелката ми и да имам възможност да го видя отново. Кажете според вас това момче в действителност какво е изпитвало към мен и защо така рязко промени отношението си след като се прибра? Забравих да споделя ,че една вечер ми каза,че е щастлив с мен. Благодаря Ви много!

Отговор:

Прочети още...

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос