donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

 

И это ,подходихме към въпроса как да придадем на непокорната четина на лицето необходимата форма и да съхраним ефекта в продължение на няколко месеца. Най-удобните средства за поддържане на четината са електрическа самобръсначка или машинка за подстригване

Електронната бръсначка, като нова технология между приборите за бръснене, има много приемущества и изключителни възможности.Тя позволява бръснене без използване на вода и допълнителни козметични препарати (гел или пяна), също отнема по малко време за бръснене. Изключва варианти на порязване и е подходящо за млада и чувствителна кожа. А по ниво на безопасност не може да се конкурира с ножчетата за бръснене.

В сегашно време съществуват два вида електробръсначки – въртящи се и мрежови.Въртящите се електробръсначки бръснат косъмчетата посредством движещи се главички (ножчета), а мрежовата с помоща на вибриращи ножчета, защитени от специална безопасна мрежа. Избирайки която и да е електронна бръсначка , обърнете внимение на вкусовите предпочитения, но и на особенностите на вашата кожа и четина. Въртящата се електробръсначка е подходяща за бръснене на по-къса четина и ви дава по чисто бръснене. А мрежовата се справя по-лесно с по-дългите бради и по-малко дразни кожата.

Много от моделите на електробръсначките са с допълнително ножч е- тример (ножче за подстригване)- за подстригване на по-дългите косъмчета и оформяне на желания контур.Тримерът позволява не само поддържане на брадата и мустаците, но и формиране на брадичка и поддържана тридневна четина. Любителите на чистото бръснене могат да минат и без това допълнение. Аз лично използвам точно него за бръснене.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос