donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

joshua ness bEZ OfWu3Y unsplashНяма да ти е лесно да свалиш момиче ако методите ти не включват тези правила.

1. Бъди някой. Не неясен незапомнящ се човек, а мъж, който би бил интересен.

За съблазняването и общуването като цяло, трябва да бъдеш човек, който се откроява сред останалите. Много често, за да стане това трябва да спечелиш вниманието на останалите или да се откроиш със своето поведение. Да не се държиш като всичките, а да бъдеш харизматичен мъж. Ако всичко върви добре, момичета самите ти обръщат внимание и си говорят, гледайки с копнеж в твоята посока- исканият ефект е създаден.
Ако не е, и ти седиш тихо в страни и не разбираш защо си тук тогава ... Защо си тук?

2. Създай свой собствен образ. Tакъв образ,в който ще се чувстваш уверен. Идеално е ако този който си наистина и този какъвто се представяш сте един и същи човек.

В началото ние виждаме не самият човек, а образа му, с какъвто този човек се прикрива.При хубава игра можeш да се направиш на какъвто и да е в очите на другите.Такова поведение е добро за бърз секс с лесно впечатляващи се момичета,но не е добре за продължително общуване.
Идеален вариант е, когато ти се явяваш интересен мъж и твоите думи и действия само подчертават какъв си наистина.

Често съблазняването се прекратява на този етап, защото това, което е било казано и направено, не съответства на тази картина, което се наблюдава от момичета.  Доверието към теб ще изчезне в момента в който те хванат да лъжеш. И ако се правиш на някой друг, някой който ти не си, тогава минус едно умно и красиво момиче ти е гарантирано.

Избери кой ще бъдеш днес? Някой нов или все пак себе си, който си в момента?

3.  Разбери от какво имаш нужда и какво можеш  да дадеш на момичето. Осъзнай свои силни и слаби страни. Постарай се да отстраниш отрицателните черти.

В съблазняването, още в началото, е необходимо да разбереш, какво точно можеш да дадеш на това конкретно момиче. Какво имаш в себе си, с което би могъл да я заинтересуваш? Може би имаш добро чувство за хумор? Или си красив и уверен в себе си мъж и на момчето ще и бъде приятно, че всичките ще ви видят заедно? Или умееш да завързваш интересен разговор?
Помисли как можеш да направиш така, че още в началото, по време на невербално общуване, преди самото запознанство, вече да и се появи желанието да продължите запознанството ви.
Двете минути, през които се запознаваш с момичете, обменяте си  контактите и си тръгваш, могат да бъдат от решаващо значение.
Ако всичко върви добре и оставиш добро впечатление и желание да те опознае,то тогава телефоното обаждане още тази вечер може я доведе в апартамента ти.

4. Подобрявай себe си разностранно. Спечелване на парите, спорт, хоби, интересни познати, нови увлечения.

Една от най-големите грешки при хората участващи в съблазъняването, е промяната в приоритетите. Приемайки, че "Играта" може да съществува сама по себе си, те хвърлят обучението, книгите и други интереси, и развиват кариерен ръст. В този случай, на началния етап, при увлечение със съблазняването може да се появи известна еуфория (от новите момичета и новият "свят"), което впоследствие обаче ще доведе до провал.

Работи, печели много пари, подобрявай условията на живот, избери необходимото за тебе образование, стани интересен социално активен човек, заслужи уважението на другите. И само с всичко това съчетавай процеса на съблазняването. Не бъди като тълпа от неудачници, които мислят "играта" над всичко останало. В противен случай значително  ще се разочароваш от жените и от живота. Чувството, че заслужаваш повече, но живота е несправедлив към теб никога няма да си тръгне.

Трябва с времето да се преминава на толкова високо ниво, когато самият формат на съблазняването вече не ти трябва.

5.  Контракултурата е добра само в тесен кръг.
Ти си на първо място сред скейтбордисти, или WOW?  Пак можеш да си последният и незабележителен във всекидневния живот. Всички "готини неща" в твоят кръг от общуването, не се брои при обичайното съблазняване. Въпреки това, те имат огромен плюс. Можеш да споменеш за тях, по случайност  или когато момиче те попита. Тогава, историята на постижения ти ще даде малък бонус към своя интерес.

6. Отново, погледни се критично.
Излизайки от къщата, погледни себе си и помисли – мечтаят ли за тебе жените за които мечтаеш и ти?. Колко добре изглеждаш? Имате ли наднормено тегло, от който искате да
да се отървете от? Когато се съблечеш, няма ли да се срамувате от тялото си? Можеш ли да се усмихнеш красиво? Можеш ли да гледаш, така че жената да те хареса и да я вълнува
въображението? Не с думи. Ако всичко е наред, поздравления. С лесната част на съблазнението при тебе всичко е нормално.

7. Разбери, че жените искат общуването и романите, а не приключенията.
На Мъжете им трябват ярки емоции, емоционални изблици и нови открития.
На Жените, най-вече, им трябва красиво ухажване, силен мъж наблизо, и разбиране за това-че тя е желана и очарователна жена. Бъди достатъчно
силен за да може една жена най-накрая да се почуства слаба. Защо понякога, дори и най-интереснен млад мъж, не може да изгради връзка с момиче?

Проблемът често се крие във факта, че този човек е интересен сам по себе си, като моментно забавление. Но неговият егоизъм и самовлюбеността му ще доведат до <<Не>> дори и най-яркият секс. Такива редки срещи няма да бъдат достатъчни, за да се създаде цялостна привързаност и доверие на момичето. В общуването той ще харесва себе си, ще прави  всичко за себе си, а не за тази, която е до него.

8. Наблюдавай я.
Гледай какво тя прави, създадай за себе си нейното описание, забелязвай малките неща.
Това ще помогне в бъдеще.

Използвай в живота си следното правило: когато си заобиколен от интересни за теб хора се опитай да създадеш техният <<Виртуален портрет>>.
Помислете за това, с какво този определен човек може да се занимава в живота си? Кого чака? Какво мисли? Как може да сравниш неговото облекло и поведение? Как той се плаща? Как отговаря на телефонно обаждане? Как общува със служителите? Как гледа на мъжете и жените?  Какво може да си мисли той сега? С течение на времето, вие ще забележиш, че твоите отговори и наблюдения са станали по-точни. Можете да ги провериш, говорейки с непознатият за теб човек.

В съблазняването, подобно предварително впечатление от момичето, с която ще общуваш се създава за секунди. С практиката идва разбирането за това на какви ключови фактори трябва да се обърне внимание. Много по-лесно ще дойде разбирането на социалната динамика и на това от какво точно има нужда дадено момиче.

9. Ако момичето от самото начало те харесва, можеш да правиш каквото поискаш, главното е да не развалиш нейните фантазии са тебе и да направиш така, че те да съоветстват на реалноста.
Има и такива ситуации, когато всичко което е необходимо за съблазняване, е просто да бъдеш близко до момиче и да не правиш грешки. Такива ситуации възникват най-често в нощни клубове, където на момичетата се увеличава желанието за интимността и секса. Или тя е скъсала с приятеля си, или тя няма никой вече няколко месеца, или е поспорила с приятели, че може да те съблазни. Това се среща много често. При това, самите момичета биват просто възхитителни.

Всичко, което трябва да направиш, е да общуваш по обичайния начин, и да отговаряш на сигналите и интереса на момичето. Не се изключва възможността, че тя ще е първата, която предложи  да отидите у вас. Най-важното е, да се възползвате правилно от момента.

10. В никакъв случай не показвай неуважение, дори (особенно!), ако тя не се интересува от вас.
Едно момиче може да иска да общува с теб или не. Тя има пълното право. И ако не си успял да я заинтересуваш, много често сам си виновeн.
Ако тя ти е казала, че тя няма настроение да говори, а ти ще отидеш при приятел и ще кажеш , че тя е <<глупава и сама не знае, от какво се отказва>>. Наистина тази титла можеш да си я поставиш на себе си. Можеш да бъдеш най-добрият, но ако не покажеш това на нея, ти ще останеш за нея една сива маса, която по принцип и се явяваш за нея.

Не е нужно да бъдеш груб с момичето, в отговор на нежеланието за комуникация. Ти си никой за нея. Човекът, който говори с нея, поискал е нещо, и след това, и показа своето неуважение. Твоето <<Фи>> не е интересно. Не е и необходимо.

11. Сексът често започва с първите няколко секунди на комуникация.
И дори преди тях. Съблазняването започва дори преди да сте започнали да общувате вербално.

Разбери, че желанието да притежаваш друг човек, понякога възниква още преди да проговорите. Това е погледа, който тя ти хвърля. Това са мисли и видения за бъдещета <<картинка>>, която се появява в фантазията на момичето.

12. В повечето случаи всичко се решава почти веднага.
Останалата част е само въпрос на време и това дали ти няма да прецакаш ситуацията.

Първото впечатление е много важно. Аз никога не се уморявам да го повтарям това. Просто позволи на секса да се случи.
Ако не направиш глупави грешки и не развалиш общуването - ти ще получиш гарантирана награда.

13. Наблюдавай. Усмихвай се. Гледай. Оценявай. Подхождай. Комуникирай. Слушай.
Следи глас и движения. Отдръпни се. Приблизи се.

Идеален варинт на обичайното съблазняване е следният:
1. първоначалното общуване (невербално / вербално)
2. разговор (показва личността)
3. провокираме сексуален интерес
4. влюбване
5. по-дълбоко свързване / даваш и разбирането, кой си ти
6. близост (секс / продължение)
Толкова е просто.

14. Момичето често се влюбва в образ.

Ние го обсъдихме по-рано. Ако всичко е наред- това e добре, но има много неприятни ситуации. Понякога, гледайки един човек как се опитва да съблазни едно момиче, ще забележиш, че историите и действията му не съвпадат с истинският му живот, начин на комуникация или поведение. И тя все повече поглеждна настрани. И така, направо ти се иска да кажеш "Пич, отдавна си разкрит. Стига толкова."
Това е като в покера, когато вече на някой има максималната възможна комбинация, и гледаш, как опонентите още се опитват да изобразят ещо. Те мислят(понякога и съвсем обективно), че имат добри шансове за положителен резултата. Но, в действителност, нещата са различни. Също така, в съблазняване, когато човек иска да се покаже като идеалния мъж. Но много често, и момичетата и хората около нея, забелязвайки малки грешки и непоследователност с реален образ - отдавна са го разкрили. И този човек може би не знае, все още тяхната игра.

Понякога, може да дойде момент, когато ще се намериш в същата ситуация. Това може да бъде дори и когато не се опитваш да се покажеш като по-добър, а когато искаш да покажеш, какъв си в реалност. Ако забележиш, че комуникациятя се е променила -нейното отношение към теб е станало презрително и саркастично, сети с е в кой момент си мислил за себе си не като за човек, какъвто си се представил в началото. Върни се до този момент и го обясни.

15. Не си я заинтересувал веднага - ще се наложи да поработиш повече.

16. Задавай интересни въпроси.

Например "Вярваш ли в живота след смъртта?" , "Какво знаеш за енергията и работа с нея?", "Имала ли си някога мечта, да имаш супер сили  - какви биха били те?" и тн и тн и тн.

17. Разказвай за себе си не пряко, а чрез отношението ти към другите хора, твоя поглед върху света и това, което ни обкръжава. Отговаряй пряко, само на директни въпроси.

18. Не лъжи. Просто не казвай цялата информация.

19. Бъди добър слушател.

20. Понякога правилни паузи и погледи могат да кажат много повече от дълго обяснение.

21. Един човек, често не може да направи обективно заключение. Ако те е отрязало едно момиче - случва се. Ако няколко - това е повод да се замислиш.

25. Показвай одобрението си, но само от позицията "горе". (т.е. - аз съм добър, но и теб те бива)

26. Тя "случайно" ще те докосва.

27. Развивай чувствителността си. Постарай се да усетиш емоциите, които изпитва момичето до теб.

28. Провокирай момичета да те докосват и да общувате в по-близък формат. Самият ти - докосвай ги само в приятелски формат и само тогава, когато вече виждаш, че ще има положителна реакция.

29. Бъди едновременно весел, безгрижен пич, но и показвай своята вътрешна част от характера.

30. Ти също си имаш проблеми. Както и тя. Но няма нужда да се говори за тях в самото начало. Както и не трябва да чакате до момента, в който вече сте започнали отношенията.

31. Спори с нея. Не се съгласявай. Аргументирай своята гледна точка. Ако не си прав - признай го.

32. Бъди различен. Бъди интересен. Подяволите безопасността - тя е скучна.

33. Нека целувката не бъде целта ти.

34. Не се отстранявай от момичето. Ако всичко е наред няма нужда да се правиш на "недостъпен".

35. Преминавай към разговорите за секса. Сексът не трябва само да се прави, за него трябва и да се говори.

36. Научи се правилно и красиво да изразяваш своите мисли, разбирай, че последствията - това са само отражението на теб и твоите действия. Или твоето бездействие.

37. Направи така, че жената да може да се отвори до теб, да усети, че може да бъде истинска (себе си), когато сте заедно.

38. Покажи и тези ъгли в душата й, за които тя даже не е имала идея.

39. Съблазняването е лесно. Няма нужда да се говори за това със трудни думи. Това наистина е лесно. Just do it и всичко ще бъде наред.
Общо взето момичето или ще те хареса и нещата ще са лесни - или няма да те хареса - и нещата са трудни и тогава просто си тръгваш и продължаваш напред. В рамките на първите няколко срещи - това се усеща, просто не влагай твърде много в общуването ви - за да можеш да тръгнеш без да ти е жал от положени усилия. Затова винаги излизай на такива срещи, които с удоволствие би си направил и сам - т.е. ако ти се разхожда - излизайте на разходка. Ако ти се седи до море с чаша чай - излизайте до море. Ти решаваш. Ако тя те харесва - тя ще ти направи компания.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос