donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

zachary shea 7sYbhCaDGkQ unsplashСъществува разделение на мъжете според тяхното поведение в обществото. Има видеа в youtube относно това, показващи как това работи при маймуните и доказващи същите правила и в човешкото общество. Така, че това са подтвърдени неща.
На базата на това разделение се основава и женското неосъзнато отношение към силния пол.

Всяка жена ги разделя по следния начин:

Алфа-мъжкар. Водачът – силен, мощен, едър, бърз и ловък. Той носи добър генофонд,  който женската би искала да предаде на своето потомство. Той обаче не може да подсигури опека на това поколение за дълго време, защото нашата женска не може с нищо да го задържи. Единственият вариант е тя да му е нужна по някаква причина и да се възползва от това. Тук идва времето на втория тип.

Бета-мъжкар. Те не са носители на завидни гени и не интересуват сексуално женските.  Те обаче могат да предложат липсващата досега надеждност и опека за потомството. Накратко – пари.

Понякога, когато момичето има нужда от емоции и романтика, която не получава достатъчно от Алфа, тя може да го потърси от Бета, който с удоволствие ще й предостави всичко, което може - и което тя пожелае.

Имаме  красавци и богаташи. Вторите компенсират генетичните си недостатъци с материални преимущества и грижа. Това не е универсален пример за абсолютно всички животни, но пък е достатъчно често срещан.

Във връзка с това разделение има и два основни начина на поведение от страна на мъжете. Любовникът – ясно е какво осигурява. Спонсорът – осигурява всичко останало.

Първата стратегия отнема доста по-малко време и пари от втората. Има обаче и начини за преминаване от Бета към Алфа.

Гама.
Най-тъжната категория. Този мъж няма чар, няма пари, няма умения в общуването, страх го е да за говори даже най-грозното момиче и от гледната точка на еволюцията - той няма никакви шансове.

Обаче, тъй като ние за разлика от животните - можем да се развиваме и да се променяме доста по-осъзнато - този тип мъж също има всички шансове да премине най-малкото в Бета категорията.

Въпрос е да си признае и да почне да работи над себе си и своите комплекси, което никак не е лесно.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос