donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

yogas design rPzEQ7tTRr8 unsplashКратко ръководство за сваляне на момичета / Как да сваля момиче?

Е, господа  - това е то. Ръководството, което никъде другаде няма да видите. Написано по темите - как да намериш, съблазниш и правиш секс с момиче, написано за момче, който не знае как. Накратко "Как да сваля момиче?".

Обърни внимание на това, че дадена статия е с по-голяма пикъп насока.
И въпреки, че това е достатъчно за да започнеш, има още много неща, които ги няма в тази статия и които трябва да научиш, ако искаш да постигнеш истински успех с женския пол.

Безплатния ми курс "Запознанства за Мъже", който можеш да намериш в сайта - е по-добър и по-лесен за усвояване.  Но смятам, че и тази статия е полезна и може да ти помогне да се подобриш в свалките с момичета.  Този сценарий е "Стандартен", с някои подобрения.

Eто какво трябва да направиш, за да я вкараш в леглото - няколко лесни и разбираеми крачки:

- да се запознаете
- да останеш с нея насаме
- да направиш така, че тя да се почувства в безопасност, да се отпусне с теб
- да я накараш да се смее
- а нейното въображение да работи и да е възбудено
- да има физически контакт
- целувка и след това секс

Сега ще ги разгледаме по-подробно.

А) Какво е запознанство и първо впечатление.

- Когато говориш с момиче, говори с добър и стабилен тон, изразително, с дълбок гръден глас.
- Гледай я в очите.
- 1во се срещнете с погледи, след това се доближи без да бързаш, направи комплимент, представи се.

Ако тя изглежда страхотно - НЕ ПРАВИ комплименти за външността й.

- [още 1 начин, ако си с приятел] Говори с него за нея ("Абе глупости, тя е свясна!") силно, така че тя да те чуе. Тя ще те погледне - тогава продължавай сякаш току що си се представил.

- Поприказвай още малко ("къде живееш, работиш някъде наблизо?"), шегувай се, разкажи няколко вица. Трябва да я накараш да се смее (да покажеш добро чувство за хумор) - иначе всичко, което опиша понататък няма да работи! (ТОВА Е МНОГО ВАЖНО!)

- Предложи й да изпиете по 1 кафе и да продължите общуването ви. (тук също има свои хитрости, но няма време да ги описвам всичките).

- Ако тя е заета, то запиши номера й. Ако тя помоли твоя - не и давай, настоявай тя да даде своя - или да забрави за това.
Можеш да се пошегуваш, че не даваш номера си на момичета, защото се притесняваш, че ще ти звънят посред нощ с мръснишки предложения.

Тук вече тя трябва да ти даде номера и или поне да се размените с номерата, ако все пак не дава - просто забрави за нея - тя все едно няма да се обади. Можеш спокойно да заминаваш. (Друг вариант е с фейсбук - доста по-лесно го дават, но тогава развитието на отношенията ви няма да е толкова бързо. Затова няма да разглеждам този вариант тук.)

- Ако все пак си и дал номера си, това означава че си се предал, даде контрола над ситуацията в нейте ръце (жените не обичат мъже, които могат да контролират, за тях това е просто скучно, няма кеф в отношенията с такива мъже, даже ако те няма да го признаят открито).

Б)

- Срещаш я някъде (по-добре ако е наблизо от вас, за да можеш после да я заведеш там) малко по-късно, за да бъде сама, без приятелите. Т.е. или я викаш с теб веднага или се обаждаш и предлагаш да "пиете по 1 кафе (или нещо друго) някъде към 8 вечерта"

В никакъв случай 1вата ви среща не трябва да е вечеря. Единствен вариант да ядете заедно, е ако ти решиш да сготвиш нещо у вас и я поканиш да ти състави компания. В такъв случай се срещате и я водиш директно у вас. (Много е удобно.)

- Веднага щом се видяхте, трябва да я прегърнеш и (поне да се опиташ) да целунеш. КОЛКОТО МОЖЕ ПО-БЪРЗО (ако е възможно - в първите 5 секунди). Ако все пак тя не изразява огромно желание да се целунете, тогава просто се усмихни широко, прегърни я и покажи с пръста на бузата си в поканата да те целуни. Това ще е добро начало и ще определи насоката на вечерта ви както трябва.

- Изберете мястото, където можете да седнете един до друг с момичето (не сядайте 1 срещу друг с масата помежду ви!). Ако седиш наблизо до нея - можеш да станеш още по-наблизо и да имате физически контакт (да се докосвате), ако седиш пред нея - това е невъзможно.

- Целта на срещата ти - е най-малкото да я разсмееш, да я накараш да се усмихва и да имате максимално количество физически контакт, да се държите за ръцете и в края на вечерта да я целунеш с език. Ако всичко е много добре, тогава можеш да се пробваш да я вземеш веднага, тук и сега или поне да го отложите на другият път, когато ще я поканиш да прави вечеря заедно с теб у вас.

- И така, 1ва среща в кафене или бар. Разговаряйте относно нейната работа, за нейните мечти, разбери какво тя цени, какво за нея е важно и се опитай твоите насоки да са същите.

Структурата ви за комуникацията е -  за теб - за нея - за теб - и тн - мечтаете заедно(фантазии, бъдеще, ако имаше еди си какво...) - от там преминавате на темите за секса. -> после към целувката.

- Научи се да разказваш истории. Говорете за нещата от типа на приключенията, за нейната идеална връзка (обърни внимание дали това е връзка или само секс - това ще личи от реакцията й), за това какво тя усеща, какви чувства се пораждат вътре в нея в момента, когято тя изненадващо среща някой нов, и колко е необичайно и вълшебно това.
Ако тя не се отнася към този тип момичета, за които са важни "романтични отношения", тогава говори за "приятелство" и колко готино е - да бъдете истински приятели.

- Поддържай контакт очи в очи, обръщай внимание на нейните предикати(думите и изрази, които тя често употребява) и ги използвай в речта си.

- Шегувай се, бъди весел, насочвай мислите й в интимно състояние (например "мога да поспоря, че се обличаш така специално, защото ти харесва, че всички мъже наоколо почват да те събличат с очите си" , "добре, няма страшно, само аз ще го правя :P")

- Попитай я за момчета, с които тя е излизала преди. Как са я сваляли те? Какви простотии правиха при това?

- По време на разговора често (когато се смееш и тн) я докосвай по ханша, рамето, гърба - плътно и нежно. Не я докосвай (засега) по ръцете и бедрата (освен ако тя сама не почне да те докосва за рамето или ханша, да седне по-близо до теб или нещо от сорта).
Прави го по възможност по-често. Тя трябва да свикне с докосванията ти.

- Разговаряйте още малко, разкажи й още истории.

- След темата с мечтите и фантазии преминаваме към секса, можеш да разкажеш някоя свързана с това история или наблюдение и да попиташ  "Ти имала ли си някога нещо подобно?"

- Отбележи нейната реакция на историята, това ще ти подскаже какво я интересува, а какво - не.

- Тя може да те пита за твои предишни момичета, затова бъди готов да й разкажеш интересни истории.

- Всеки път, когато се смееш или говориш нещо весело - докосвай я - раме, гърба, ханша - бавно и с увереност, не забравяй за това.

- Разкажи за това, че "обема на продажбите на женските романи всъщност е по-голям от продажбите на мъжките порно списания. Един приятел е разказал, че тези романи са просто порнография за жените... или нещо от сорта на това, как момичето среща идеален мъж, и тн.. и тн.. и нещо се появи в сърцето и... и тн и тн.. и тя не можа да повярва даже, че са толкова близки с него и толкова силно я дърпа към него и тн и тн".

- Разпитай за бившите, какво в тях тя харесваше, а какво - не. И когато тя спомене някое чувство, то разгърни темата (положителни емоции и какво харесваш в тях, отрицателните - какво мразиш в тях, и какво се получава, когато такива неща се получават и че положителните емоции "еди си какви" са много по-добре...)

- Попитай: "А как ще разбереш, че започват някакви специални отношения или как някой изведнъж ти става гадже" (и след това продължи горната тема по-детайлно), накарай я да въобрази такава идеална връзка с идеално момче, за който тя е говорила преди малко.

- Ако не си много силен в това - не се притеснявай-  карай както можеш. Просто използвай структурата, която ти дадох преди.
За теб -> За нея(редувате и смесвате тези 2 теми) -> Мечтаете заедно -> За секса.
С тази структура най-лесно можете да се сближите.

- Изпий си питието.

. Докато говорите я докосни по рамето, докато тя ти отговаря или за крака й (тя трябва да седи наблизо), нека има още физически контакти.

- Направи коментар на темата, каква нежна кожа има тя и я докосни по този повод, посмей се, че тя сигурно никога не е мила чиниите и тн.

- Попитай я също така, какви храни тя предпочита да готви (това е началото за бъдещата ви уговорка, да готвите у вас в къщи, ако все пак няма да се получи да правиш секс в същата вечер)

- След отговора и, с шеговит глас кажи "какво ще кажеш, друг път да готвим нещо заедно?"

- Не бъди ТВЪРДЕ галантен по време на вечерта. Дръж се с нея като с приятел (ти си възспитан мъж, ще я ухажваш, но това не трябва да изглежда като подмазване) докато говорите, но поддържай физически контакти.

- Платете си питиета. Ако питието и не е по-скъпо от 3-5 лв - то по-добре да го платиш ти. Поне на 1вата среща. Ако тя настоява да си го плати, можеш да и кажеш, че друг път тя ще те черпи :). Това е проява на добър вкус.

- Ако всичко до този моменте супер, покани я у вас за да види твоята колекция от декоративни растения/дизайна на кухнята/новото кафе, което са ти донесли от Израел/и тн.
Ако бъдеш директен "хайде у нас да правим секс" - момичето ще се почувства гадно, сякаш е курва и ще ти откаже. Това е социално програмиране. Затова вие 2мата трябва да разбирате какво ще се случи, но да й оставиш отворена врата, повода ви за среща у вас е всичко, но НЕ и секс. Секс ще има САМО ако тя го поиска. Само тогава.

Аз лично каня да стогвим нещо вкусно или просто срещата ни стига до този етап, че момичето знае и иска да правим секс - и въпроса "хайде у нас?" даже не възниква. Повода се намира сам. Даже и просто "би ми било много приятно да изкараме още време заедно, хайде да отидем у нас, там имам..."

- Ако все още не е момента за това, преминавай към крачката "В"

В) Приготвяне... Насочи я към секса.

- Приготвянето е доста важно (т.е. целувките и предварителна възбуда на момичето ПРЕДИ да я поканиш у вас). Ако не го направиш, то момичето ще се затвори в себе си, когато ще дойде у вас. Да я заведеш у вас - това е взаимен кеф. Тя получава от това също толкова голямо удоволствие, колкото и теб. Но не забравяй, че момичета са жертви, а мъжете са ловци, затова не я награбвай, а я закриляй, вземай я нежно, бавно и с кеф.
Обикновенно на момичета им е нужно време да се отпуснат и да свикнат с мисълта, че ще правят секс с теб.

- След това малко се разходете. Когато излезете от заведението, предложи й своя ръка докато се разхождате (още повече физически контакт). Тя трябва да е свикнала вече, че я докосваш често. Ако още в заведението си правил всичко, за което съм говорил тук, ще и бъде удобно и тя с удоволствие ще те вземе за ръка.
Ако все пак не ти вземе ръката, то имай напредвид, че има голяма вероятност това момиче да е параноичка или има приятел или се срамува от нещо и че понататък няма особенни шансове да се случи нещо, затова се постарай да приключите тази вечер по-бързо, за да не си губиш времето.
Момичета, които те харесват - ВИНАГИ ги дават ръката си. Някои се опитат да минат с номера "не ми е удобно да вървя така", но лично аз смятам, че това просто означава, че момичето още не е достатъчно привлечена.

- Опитай да я вземеш за ръка (например, спри пред прозореца на някой магазин, разгледайте нещо заедно, а след това, когато тръгнете отново я вземи за ръката). Докато се разхождате погали ръката и с пръстите си. Обърни вниманието на това, дали тя отвръща - ако да - това е време да се целунете.

- Отидете в спокойно и безопасно място, където няма много хора и докато я гледаш в очите, попитай " Искаш ли да ме целунеш?...".  Ако тя отговори каквото и да е освен пряко "НЕ", кажи "Ок, нека разберем тогава" и я целувай сам. Нека 1ва целувка да бъде кракта и ти трябва 1в да я приключиш. После кажи "Вау! Готино! Айде пак.." И целувай отново. Отначало бавно и нежно по устните, после можеш да вкараш езика, ако тя се отпусне и си отвори устата по времето на целувката.
Варианти за целувките са множество. Това е просто 1 от тях.

- Ако всичко е супер и можеш свободно да я пипаш, докато се целувате - тогава трябва да я водиш у дома си колкото може по-бързо [крачка "Д"]

- Ако не, премини към крачка "Г".

Г)

- Продължете разходката ви през града, към този момент, тя вече трябва да е свикнала да държи ръката ти (ако всичко си направил правилно). Ако тя го прави някак си случайно, тогава ти нежно, но с НАМЕРЕНИЕ я вземи за ръката.

- Разхождайте се, говорете, разказвай й повече истории, некатя почне да си представя различни картинки.

- По едно време се махни (до тоалетна, да поговориш по тел и тн.), за да спрете да се държите за ръце.

- Когато се върнеш, тя трябва сама да те вземе за ръка. Ако не го направи, значи трябва да разкажеш още истории и да я накараш да изпитва емоции и да си представи картините относно любовтта/атракцията/възбудата и тн.

- Ако всичко е наред, можеш да се опиташ да я целунеш направо посред улицата. Разкажи й за изненадваща любов и след това я питай за това, какъв тип човек се явява тя. Нейният отговор ще ти покаже, дали ще можеш да я целунеш или не.

- Ако не можеш да я целунеш още тук, по-късно ще имаш шанс, когато ще се сбогувате, ако все пак не се получи да правите секс още днес.

- Разходете се още малко и след това я заведи у дома (към автобусна спирка/колата или каквото там има)

- Бавно я целувай, ако преди тя те е целувала, ако не - целувай я бързо по устните и кажи "Благодаря, беше ми приятно да се срещна с теб и да общуваме" (ако наистина ти е било приятно, ако не - няма смисал да се виждаш с това момиче повече).

- Ако тя изглежда готова да ти дойде нагости, кажи й, че у вас имаш картини/снимки/музика , които искаш да споделиш с нея, ако тя поиска. Тя най-вероятно ще откаже, затова бъди настойчив и опитай още веднъж (ако след 1-3 пъти тя откаже, спри, не прекалявай).

- Не забравяй, че доста момичета не искат да правят секс още същата вечер и това може да ти попречи. Затова ако изглежда, че тя не е готова да дойте у вас ДНЕС, просто изкарайте готина среща, така, че да ви бъде весело и после приключвайте.

- Още еднин силен ход - просто да кажеш "ела" и да не разказваш къде отивате. После, ако тя попита, кажи, че я водиш у вас, за да изкарате повече време заедно, общувайки и усещайки един друг още повече.

- Не си говорете за следваща среща. Не се уговаряйте за нея, освен ако не ви е ТОЛКОВА приятно заедно, че и 2мата нямате търпение, да се видите отново. В такъв случай, можеш да предложиш да нощувате заедно.

- Ако всичко върви добре или й предложи ОЩЕ НА МЯСТОТО да ти види картините/рибките или каквото там или се уговорете за УТРЕ да се видите у вас.

- Ако всичко мина добре, не се тревожи - остана съвсем малко. Обади и се след ден-два и кажи, че би било готино да се видите отново. Организирай срещата ви (малко по-долу за това ще говорим).

- Ако си успял да я целунеш преди, покани я на вечеря/обед. Ако не - предложи й още 1 среща с питиета (от типа на предишният път), някъде към 8-9 вечерта и от самото начало особенно внимание отделяй на физически контакт - прегръщай я, гали, опитвай да я целунеш. Вече не бърза целувка, а нормална.
Целувай и опитай отново да я заведеш у вас колкото може по-бързо (тя трябва да се съгласи, ако все пак се е съгласила да се види с теб ОЩЕ ВЕДНЪЖ).

Д) Ако тя се съгласи да дойте у вас:

- Щом я видиш, ВЕДНАГА я прегръщай и взимай за ръка, целувай, ако можеш (за началото и по бузата става). ТОВА Е ВАЖНОТО, тъй като определя насоката на вечерта. Ти ТРЯБВА да направиш това колкото може по-бързо. Но не се обърквай-  трябва да го направиш колкото може по-бързо, но самата целувката и прегръдката трябва да бъде отпусната, нежна и спокойна.

- След това я взимаш за ръка и правиш всичко, което си правил преди, от самото начало. Защото често момичета си губят романтичното настроение, което са имали по време на последната среща с теб.
Разказвай истории, държейки я за ръка - ала бала - пробвай да я целунеш (по-добре още ПРЕДИ това да се окажете у дома ти, така тя няма да се страхува и същевременно ще се сети какво ви предстои). Това може да звучи странно, но на теб наистина ти предстои да повториш всичко отначало - за да върнеш състоянието й, в което си я оставил преди няколко дни.

- Когато я заведеш у вас, я целувай и се концентрирай върху докосванията понататък. Ако тя се съпротивлява или просто няма настроение, тогава  гответе вечерята, остави секса на после. Относно LMR - съпротива в последната минута и доста други неща, можеш да видиш в безплатния ми 14 дневен курс, който изскача щом заредиш сайта.

- Хапнете добре (по възможност в романтична обстановка, свещи, приятна музика... или просто поръчай пица и гледайте кино, седейки един до друг (тъкмо ще имаш възможността да я докосваш)). Ако готвите вечеря, то можете да ядете в хола, заедно с ТВ.
Маса не става, защото няма да можеш да я докосваш.

- След вечерята я целувай повече, нежно докосвай и гали. Подари й дългата целувка.

- За да започнеш целувката, погледни в очите й и попитай дали тя е романтичен човек или просто кажи "Искам да те целуна", след което просто я целуни леко, а после преминавай към по-дълбоките целувки.

- Е, вече си почти достигнал целта си - време е да преминете към секса.

Е) Как трябва правилно да организираш докосванията, че да можеш да правиш секс с нея.

- Целувай я с език (30 секунди някъде)

- После преминавай към целувките по врата, ушите, позволи на ръцете ти да изследват нейните гърди, гърба, талията, бедрата, по време на целувките ви.

- ПОПИТАЙ Я дали тя харесва да я целуват по ушите! Някои момичета не го понасят!  Ако не си сигурен в нещо - питай.

Жените имат най-малко 6 вида оргазъм, темата за секса може да бъде обяснявана с часове. Не е случайно, че най-скъпия ми семинар е точно относно секса. Все пак изневерите, прецакани връзки и доста проблеми в отношения стават точно заради лошия секс... и обидното е, че повечето момичета НЕ казват на мъжете, че не ги бива в леглото. Защото мъжете се обиждат и реагират неадекватно, жените вече се научиха на това. Така, че ако досега никоя не ти се е оплакала - това не означава, че си супер в леглото - бъди внимателен с тези неща, важни са.

- Ако всичко е наред, продължавай - целувай вратлето, рамената, ушенце и тн.

- Ако не е наред, пробвай да целуваш по-нежво, леко я измъчвай, шегувай се, бъди весел, не се нервирай. Т.е. мини малко по-назад в държанието си, след това продължавай. Ще ти потрябват 4-5 такива връщания, че да минеш тази бариера.

- Ушите на момичета - това е много чувствителна зона, и докато ги целуваш, повдигни нейната фланелка/бюстие, целувай нейните рамена, около гърдите, просто леки нежни целувки и преминавай нататък. Връщай се време от време, целувай гърдите по-често... Момичето вече трябва да е сериозно възбудено.

Добре е да отделиш поне 30 минути за предварителна игра. Ако го правиш както трябва, още след 10тата минута, момичето ще те моли да я изчукаш като животно. НЕ го прави. 30 минути. След това секса с нея ще е МНОГО по-добър!

- Времето е да преминеш към зърната. Леки целувки, можеш леко-леко да ухапиш, след това да преминеш на друго място, съхранявайки ритъма под музиката и ситуацията. НИЩО НЕ КАЗВАЙ!

- Целувай врата и и баааввввннноооо и нежно гали нейните гърди с ръцете си, след това отново ги целувай, позволявайки на ръцете да действат на другите места.

- Продължи да целуваш устните/врата/гърдите/зърната и нека ръцете правят това, което искат по цялото й тяло. М
ини с ръката си между краката й - и отбелязвай реакцията й(ако се съпротивлява съвсем малко(от притеснение) - това е нормално, игнорирай го).

- Почни да я ласкаеш между краката чрез дрехите.

- Продължавай да я ласкаеш, но вече можеш да вкараш ръката в гащичките и и вече да го правиш напряко, но нежно.

- В този момент тя трябва да е страшно възбудена, ако всичко си направил вярно.

- Вече можеш да й свалиш гащички (не питай позволение, просто го направи, от момента, когато си я целунал по врата, вече не трябва да казваш нищо, просто прави, нека тя си мисли само за музиката и да те вижда теб и светлина на свеща).

- Не питай позволение да я докоснеш/погалиш/любиш, просто го прави или в краен случай кажи, че искаш да я... .

- Внимавай за реакциите и. Ако тя се съпротивлява леко - това е нормално. ОБАЧЕ ако лицето и изразява злоба и тя наистина прецаква нещата - мини на крачка-друга назад и повтори. Продължавай да го правиш, докато е нужно. Можеш да направиш пауза за 10 минути, да се гушнете, да поговорите за нещо приятно и после леко да продължиш по време на разговора ви.

Много се надявам ноктите ти да не са остри, все пак това е най-нежното й място. Съобразявай се с това - какво правиш там.

- Нямаш нужда от позволение да я докоснеш, но трябва да разбираш, че и е приятно това, ако по някаква причина виждаш, че не и е приятно - попитай я, нека сподели - изслушай я - и го разбери. Поговорете по тази тема и я успокой, покажи й, че я разбираш и че я мислиш за много хубаво и мило момиче.

- Тя вероятно ще ти казва, че не иска да спи с теб сега и ще намери много причини. Игнорирай ги. Гледай само реакцията на тялото и. То никога няма да те излъже. Повечето жени обичат, когато ти "взимат". А и обикновенно, нежеланието за секс толкова бързо произлиза от това, че тя не иска да я възприемеш като "лесна", покажи и, че НЯМА да я възприемеш като такава и че всичко е наред!
Това е социално програмиране и е нормално.

- Целувай я между краката, както и навсякъде другаде, бъди нежен, обръщай внимание на това, какво й харесва, а какво не. Всяко момиче е уникално - затова трябва да го научаваш всеки път наново.

- Когато си стигнал до тук - възбуждай я с ръцете и устните, докато тя не почне да лудва.

- Възбуждай я с пръстите, докато тя вече не лудне до дупка, целувай я по врата и ушите, мачкай цитите, слагай презерватива ( трябва да лежи наблизо, слагай го когато решиш, че е време да правите секс).

- Продължи да я целуваш, а с ръцете да я възбуждаш навсякъде.

- Вече можеш да й го дадеш в ръцете или...

- да го вкараш. Правете любов я докато не свършите и 2мата. Това вече трябва да е лесно. И ако си девствен, просто й го кажи - тя ще бъде толерантна към теб и ще те научи на някои неща.
Ако си направил всичко както трябва, тя вече ще е свършила 1-2 пъти, още преди да започнете същинската част от секса.

Има техники, които ти позволяват да свършиш но при това пениса ти да остане възбуден и да продължиш секса, както и начините за намаляване на усещания в пениса, че да траеш по-дълго. За това разказвам на тренинга ми при необходимост.

Ж) Допълително

- В този момент вече си готов да решиш, каква насока в отношенията ви ти допада повече и да работиш в тази насока.

- ВНИМАНИЕ, НИКОГА не започвай отношения с момиче "ПРЕДИ" да спиш с нея. Защото твоята глава после ще е пълна с НЕЙНИТЕ решения за това, че на нея й харесват вашите отношения и тя не иска да ги разваля със секса.

- Така, нека 1во бъде секс, така ти няма да рискуваш с това, че ще получиш още 1 проблем. И вече ПОСЛЕ (И САМО ПОСЛЕ) ТИ ще решаваш - дали са ти нужни отношенията с това момиче или не.

- При всички положения, ако си добър в леглото (така и трябва да бъде, ако обръщаш голямо внимание върху момичето и това, какво иска тя (а не това, какво ти говори, че иска, защото в реалният живот това понякога си е почти пълен контраст)), момичето само ще поиска да продължи отношенията ви и вече ти самият ще решиш, дали ти трябват те.

Още няколко правила:

МЪЖ ТРЯБВА ДА ПРАВИ ВСИЧКО! ТОЙ ТРЯБВА ДА ПРАВИ ВСИЧКИТЕ КРАЧКИ! ЖЕНАТА (освен ако тя не е много грозна или вече отчаяна) ЕДВА ЛИ НЯКОГА ЩЕ ПРАВИ НЕЩО САМА, ДАЖЕ АКО МНОГО ТЕ ХАРЕСВА,  АКО ТИ НЕ ПРАВИШ НИКАКВИ КРАЧКИ, ТЯ ЩЕ ПОМИСЛИ, ЧЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАШ ОТ НЕЯ... И ЩЕ ТЕ ПРАТИ ПОДЯВОЛИТЕ!!! ИЛИ ОЩЕ ПО-ЗЛЕ, ЩЕ Й БЪДЕШ САМО ПРИЯТЕЛ. И СЛЕД ТОВА ТЯ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ТВОЕТО МОМИЧЕ, НИКОГА!  МОМИЧЕТА ИСКАТ ДА УСЕЩАТ, ЧЕ ЗНАЕШ КАКВО ПРАВИШ.

и още едно правило:

ПЪРВО СЕКСА, А СЛЕД ТОВА (МОЖЕ БИ) - ВРЪЗКА. ГЛУПАВО Е ДА ОБСЪЖДАТЕ ОТНОШЕНИЯТА, ПРЕДИ ДА СТЕ ИМАЛИ ОПРЕДЕЛЕНА БЛИЗОСТ.

Учи се, наслаждавай се и подарявай щастието на  това момиче! Дано да ти помогне всичко горенаписано!

Послепис:
Всичко гореописано е напълно достатъчно за да вкараш в леглото някое момиче.  Макар, че като текст и структура не е толкова удобно, колкото би могло да бъде. Отново повтарям - по-добре се учи от безплатния курс, който го има в сайта.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос