donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

jens johnsson oatYheJMm9E unsplashИмал ли си някога такива моменти, когато на среща с момиче, сякаш за всичко вече сте говорили и се появява неудобна пауза? Или когато не ти не знаеш на каква тема, можете да проведете наистина интересен разговор? Преди и при мен имаше подобни проблеми.

Аз когато бях на 18-19 години - аз изобщо не умеех да поддържам нормално разговор на среща. Можех само да преразказвам филми, които съм гледал и това е.

Тези съвети ще ти помогнат да поддържаш разговора, да го направиш интересен и наситен и следвайки тези съвети, ти най-вероятно ще чуеш: «Вау, толкова си необичаен и интересен!»

1. Бъди оригинален. Това може да прозвучи банално, но имам напредвид, че не бива да общувате на всекидневни теми от типа учене-работа-времето. Това е скучно, ако разбира се, ти не работиш като готин диджей а тя като библиотекарка.
А имаш толкова много теми около вас - дали има живота след смъртта, какво ли правят бабички в полунощ с автомат, за какво мечтая тя, и така-нататък.

2. Мъжете, обикновенно са по-логически мислещи същества и в разговора използват факти, докато за момичета е по-важна емоционална част на разговора - усещанията, чувствата, това как се преживява дадена ситуация. Използвай това в разговора - говори емоционално. Ако разказваш за това, как си се разхождал по плажа, разкажи и това колко приятно вятър докосвал лицето ти, слънцето карало да полу-затвориш очите, а под краката ти хрускаше пясък, разкажи какво си усещал в този момент, какви мисли и образи си имал в главата. Обръщай вниманието си върху всяка дреболия, това е важно.

3. Отначало е добре да общувате и за теб и за нея. Опознайте се. Тогава ще се появи начално доверие.

4. Задавай въпросите, които изискват по-големи отговори и подпомагат на разговора. Например: "как си изкарала миналото лято?", "какъв бе най-щастливият ден в живота ти?" или "как си представяш най-щастливия/най-релаксиращ ден в рамките на нашия град/на цялата планета"

5. Подготви 5 интересни истории в живота ти, възможно да ги откраднеш и от някой друг живот. Емоционални, смешни, красиви - каквито и да е. И ако в разговора нещо не върви - разкажи една от тях използвайки "между другого..."

6. Напиши си на листче 10 теми за разговора, които са ти наистина интересни - така ще ги запомниш. Можеш да ги вкарваш в разговора с момичето. Например: "пътешествията - къде си бил ти, къде е била тя", "почивките - как тя предпочита да изкарва времето си - клубове, изложби, купони", "модата и стила", "първата любов".

7. Можем да мечтаем заедно с момичето. "Какви три желания ти би искала, ако бе хванала златна рибка", "Ако сега бихме намерили с теб милион евро - как бихме ги изхъбили?". Можеш да измислиш сам около десет подобни идеи.

8. Относно секса. Това е доста силно средство за сближаване - да говориш с момичето за секс, обаче трябва да го правиш, само когато вече имате доверие 1 на друг. Темите са "нейният и твоя първи път", "какво повече ви възбужда", "ако тя за 1 ден би станала пич - какво би направила". Такива разговори възбуждат и 2мата.

9. Можете да поиграете на question game. Правилата са лесни - задавате си по 1 въпрос, поред, въпросите всякакви, отговорите трябва да са задължително истина и няма право да се повтарят въпросите. Първи въпрос задаваш ти. А вече на 3ти, обикновенно се свежда към секса :) Може да играете и в каквито и да е други игри.

10. Ако всичко е зле - използвай психологичните игри за себепознание (кубче, полянка с ягоди), подготвени истории, метафори. Това е лесно да се намери в гугъл.

11. Живей интересен живот. Намери интересна работа и 3-5 наистина интересни хоббита и увлечения. Интересни приятели. Това сигурно е главен съвет.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос