donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

pavan trikutam 71CjSSB83Wo unsplashЗащо не бива да я молиш да ти остави номера си при запознанството ви.

Често начинаещи свалячи и просто момчета, които решиха да се научат да се запознават с момичета – правят сериозна грешка при запознанствата.  Особенно силно това се вижда при пикъп. Момчета поставят за своята главна цел да вземат телефона на момичето, с което общуват. Но... първо - взимането на телефонен номер вече не е актуално. Сега хората си разменят фейсбука - така хем е по-неангажиращо, хем можеш да научиш повече за човека от среща. Общо взето твоя профил в дадена социална мрежа - е твоята визитка.


И второ, дори ако всяка жена с лекота би си давала номера или над главата й направо имаше табела с него – какво би се променило?

Често мъжете забравят за това, че целта им е да общуват с това момиче и да се харесат взаимно, а не самия факт на това, че тя му даде номера си.
Защото когато си поставяш подобна цел  и я правиш от най-голямото значение – то ти забравяш за други далеч по-важни нюанси от общуването ви.

Разбери, че дали тя ще ти даде номера си или не – това е без значение, защото той е само един от начините да се свържете –нито повече, нито по-малко.
Ако момичето се притеснява от това, че не те познава – тя може да не поиска да ти го даде, но има скайп, фейсбук и даже най-баналното e-mail.

Идеално би било да общувате поне 20 минути с момичето, преди да й вземеш номера. Защо?
Ами, защото ако го вземеш по-рано – то даже ако тя ти го даде – шанс, че ще излезете на среща е доста низък, тъй като тя не те познава и съответно цеността ти в нейните очи е доста ниска.
От другата страна, ако просто общувате- и ти не бързаш, намирате си общите неща, които ви обединяват, и ето вече момичето ти праща сигнали на заинтересованост – и в крайна сметка ти виждаш, че имате много общо и би ви било интересно да се видите понататък – и тя също го вижда – тогава да й вземеш номера – е просто още 1 крачка към вашето сближаване.

Когато емоциите в общуването ви са достигнали върха – това е момента, в който е най-добре да й кажеш, да ти го продиктува.

Забележи – не да я помолиш, а да й кажеш.

Все пак това не е целта ти, а просто начин да се свържете, нещо, което искате и двамата.
Ако момичето не ти го дава, това показва колко добре сте общували до този момент.  Ако не го дава – значи недостатъчно добре или тя има някакви сериозни причини, като приятел, скорошно заминаване в друга държава или още нещо, което я спира. Тук вече трябва да ги научиш и да работиш конкретно по ситуацията.

Това, какви емоции й давай, как правиш общуването ви толкова интересно и сочно, че тя сама да иска да го продължи  - това е най-важното. Помни го.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос