donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

Как се свалят жените на плажа

sai kiran anagani 83zRhEhFMfo unsplashВ тази статия ще поговорим относно това, как се свалят момичетата на плажа.

Приятна особенност е, че в летните дни на плажа можем да срещнем огромно количестно красиви, сексуални жени. Доста мъже мечтаят да бъдат с тях, но далеч не всеки знае как да подходи към такова момиче.

Преди да се захванеш със съблазняването на плажа трябвя да си отговориш на следния въпрос - подготвен ли си за това?
Тялото ти изглежда ли добре? Не говоря за това да си напомпан и мускулист, но биреното шкембенце определено няма да ти помогне в свалките на мястото, където тялото е 1во, върху което гледат.

Ако имаш проблеми с това, по-добре си сложи някоя фланелка, която да го прикрие. Но още по-добре е, ако просто спортуваш и се погрижиш за този проблем.

Плачевно е и това, че доста малко мъже всъщност се запознават с момичета на плажа. Няколко лесни начина ще ви разкажа малко по-нататък в дадена статия.

Когато за последно бях на плаж, лесно събирах хората от различни компании и ги карах да играем волейбол, успях да събера 1 руснак, 2ма немци, 3 българки и още няколко човека се включиха сами, щом видяха каква весела и разнообразна компания сме.

Като цяло хората отиват на плаж не само да се отпуснат и да се попекат, но и да поплуват, да се позабавляват - ако подходиш с настроение и интузиазъм към тях - те ще ти отвърнат с взаимност.

Ето и няколко правила за свалките на морето:

1. Да не се подмазваш. - мъжете се скъсват да се подмазват на момичета по плажовете и да ги забавляват. Какво да кажем за ранга на тези мъже? Нищо...

2. Запознаваме се в морето или когато момичета са изправени (в морето, вървят по плажа и тн) - дали това ще е предложение да поиграете в нещо заедно или просто въпрос (докато сте в морето) - "здравейте момичета, откъде сте, говорите ли българския, какво правите тук?" - въпросите са общи, няма нужна от никакви сложности. Тя или ще те хареса или няма да те хареса.

3. Ако момичето лежи и се пече, можеш "случайно" можеш да я осипеш с пясък когато минаваш на близо, след това веднага да се спреш, да клекнеш до нея, да й се извиниш. Но това не е особено добър начин. Ако се пак го направиш случайно, например... с волейболна топка. Тя да усеща, че можеш да станеш и да тръгнеш всеки един момент - съответно, трябва да прояви някаква поне минимална ициатива, за да те задържи, след като си я заговорил "случайно".

4. Когато си заговаряш - ги гледаш в очите и се усмихваш - повечето мъже зяпат циците или поглеждат момичета с загубен поглед от сорта "моля те, вземи ме, самотен съм"... това е много тъжно.

Относно енергетиката - морето, плаж, купон - целта ни тук е да получим положителни емоции, да се забавляваме. Това настроение трябва да се усеща.

Повечето мъже са инертни и придобиват смелост само, когато са в компания. Това се забелязва от жените и не е особено секси.

Когато заговаряш едно момиче, може да си по-директен, ако са няколко  - индиректен. Но тук като цяло няма правила - за всеки мъж ще работи това, което е по-естественно за него. Пробвай различни варианти и виж какво по-добре ти се получава.

Щом се запознаеш с момичета - можете да се разходите, да поплувате и да поиграете с тях или директно заведи момичето, което харесваш на кафе. Има ги в достатъчно количество наблизо.

Щом прекарате добре деня на плажа и създадете достатъчно привличане - се разменяте с координатите и се уговаряте да се видите още същата вечер за разходка, кафе, дискотека - както си прецениш.

Готино ще бъде да намерите нещо общо помежду ви. Това е идеята на запознанството все пак.

Ако по някаква причина виждаш, че момичета не се влагат в комуникацията ви, и ти си единствения който говори в повечето време - време е да си ходиш, явно не те харесаха и не си струва усилията да продължаваш. Отиди малко по-настрани и пробвай с други.

Или ако виждаш, че до вас има весела компания, която играе нещо - можеш да ги попиташ да се включиш и ти - да се позабавлявате, поиграете заедно, а после да пробваш да дръпнеш момичета при вас или да се запознаеш с нови в тази компания или около вас. 
Важното е да се забавляваш и наистина да получаваш удоволствие от това. :)

Емоциите на плажа са много важни. Експерементирай, весели се - и наблюдавай за реакцията на хората. Сигурен съм, че ще успееш да видиш тези момичета, които ще те наблюдават с интерес. С времето ги доближи и директно се запознай с тях, предложи им да направите нещо заедно.

Още един вариант - вземаш водно пистолетче и с лицето на шпионин - "нападаш" момичето, което ти допадна. Ако успееш да създадеш усещане за игра и тя има чувство за хумор... и... няма напомпано гадже, което те наблюдава от морето - може да се получи готина свалка.

 

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос