donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

priscilla du preez ELnxUDFs6ec unsplashВърху какво е нужно да обърнем вниманието си в първите минути от общуването с момиче.

1. Емоционалното ти ниво.

Т.е. ако момичето е тъжно и иска да ти се оплаче - трябва да си конгруентен и да не се шегуваш относно ситуацията й, дори да си се сетил за супер готин лаф по темата. Вече, след като ти се оплаче и ти си проявил съчуствие и тя е усетила, че си я разбрал на емоционалонто ниво, след това идва момента да включиш доброто и позививно настроение и да се постараеш да повдигнеш нейното. Ето това тя вече ще оцени.

Ако е весела - и ти трябва да си весел, ако е сериозна и ти сериозен... и така-нататък. Гледай емоционалното ви ниво да съвпада в началото, след което вече можеш да го направляваш.

2. Лидерско поведение.

Както говорих в основните мъжки качества - това е да се намираш в позицията отгоре, да си уверен в себе си и да усещаш състояние, в което нищо на никого не трябва да доказваш, защото ти разбираш своята ценност и затова общуваш отпуснат - получавайки удоволствието от общуването ви.

Не се опитваш да направиш така, че тя да те хареса, защото ти и така знаеш какво струваш и разбираш какво струва момичето, защото иначе ти не би общувал с нея. Все пак ти искаш момичето, което да ти бъде на ниво - и тя трябва да го усети.

3. Съпричастие.

Разбери, че момичетата не са винаги в добро настроение. Често можеш да ги наблюдаваш да вървят гледайки в земята, замислени за нещо свое, без да обръщат внимание върху околния свят. Момичета лесно се нараняват, те са "жертви", затова често ни гледат с опасение. Трябва да й покажеш, че я разбираш. Че разбираш, че не всичко е материалното, че има емоции и чувства, които са също толкова важни.  Ако си минал частта с интуицията от курса ми - то точно тук трябва да я използваш - да се научиш да чувстваш прикритите емоции на това момиче и да ги изразиш, като с това й покажеш, че я разбираш. Това струва много.

4.  Загадъчност.

Позволи на момичето да създаде някакъв твой образ. Нека тя сама да го допълва със своите мисли и догадки.
Това можеш да го постигнеш, когато не даваш 100% информация за теб, но докосваш основните неща.  Можеш да подхвърляш истории и моменти, които да навеждат на мислите относно това, че ти притежаваш някакви умения или материални блага, но не и да говориш за това директно.

5. Достиженията ти.

Това е момента, в който показваш себе си в тази красива форма (модел на Приз), че момичето да осъзнае, че ти си човека, с когото тя иска да бъде. Не е ясно за колко време - час, ден или цял живот - но  тя просто го иска, задължително.
И това ще го постигнеш, като й покажеш, че си си наистина най-готин мъж, когото тя може да срещне в живота си.

Например (работил съм много години на няколко места, живях на минимално възможни пари, без да се хъбя по кафета, цигари и подобни глупости и успях да купя малко апартаментче, което давам под наем) съответно  се шегувам при разговор с момичето, че тя общува с пенсионер (въпреки, че в момента съм на 30). А когато тя ме пита как така - обеснявам, че просто вече имам "пенсията" , защото инвестирах парите си по определен начин.
Това създава добро впечатление на надежност и акъл.

6. Секса.

По това как я поглеждаш, как се усмихваш и как общуваш с момичето - тя трябва още в първите секунди да усети желание да спи с теб и това, че секса с теб ще бъде прекрасен.

Съвет:
За да ги постигаш по-лесно - обръщай внимание върху детайлите. Какъв телефон има това момиче, дали пуши, как е облечена, как общува с другите около нея, какви жестове, мимика използва, какъв глас има - отбелязвай абсолютно всички детайли и си създай картина в главата си, в която се постарай да разбереш - какво е това момиче, с какво се занимава и какъв тип характер има?

След това заговори с момичето и разбери дали предположението ти е вярно. По този начин постепенно ще почнеш да познаваш все повече и повече.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос