donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

hop design dDo5fbDH5Ss unsplashЛюбов, брак - това са сложни отношения. Случва се в живота понякога мъж да хване жена си в изневяра или да разбере за такава.
В тази статия искам да обърна внимание на три вечни въпроса "Какво да правим?" , "Кой е виновен?",и "Дали можеше и да се предотврати това?"...

Започваме с възможните причини за изневярата:

1-ва причина:
Превърнал си се в неудачник!

Много е трудно да се признае такова нещо, но нека да погледнем обективно на нещата. В началото на отношениията ви, сигурно си бил по-привлекателен, с по-добър външен вид и поддържаност.
Разбирам че имаш богат вътрешен мир и си над нещата, но всеки нормален човек обича да прави секс с красив и добре изглеждащ партнъор, твоята жена също. Ако ти си се занемарил и не обръщаш внимание на външния си вид определено не си атрактивен.

2-ра причина:
НЕ СЕ РАЗВИВАШ
 
Предпочиташ пиенето с приятели и гледането на футбол пред телевизора. Жена ти не вижда никаква песпектива в теб не се учудвай когато един ден тя срещне някой амбициран и се окаже в неговите прегръдки а и даже преспи с него, той е по-добър, защо тогава да бъде с теб.

3-та причина:
Проблеми в секса.

Ти си точно момче и правиш всичко както трябва, жена ти се радва, но както всяка жена тя иска в леглото див секс, и ако не й го дадеш тя ще си го търси при друг. Това може да е огромна причина момиче да ти изневери.

4-та причина:
Възможно е да си избрал да се ожениш за момиче което по принцип си е представяла семейния живот по друг начин, казано по грубо е "курва".
В този случай пак си виновен ти, защото не си преценил нещата на време. Знаците за това са много лесно четими. В случай, че ти бъде интересно - мога да те консултирам относно това, ако още не съм записал видео по тази тема.

Какво да правиш???

Ако се случи да ти изневери - то тя не е достойна да бъде отново до теб след това , тя го е направила с желание, никой не я е бил по главата, но в такива моменти да се обвинява или да се прави скандал е излишно. Със сигурност има много други жени които биха ти обърнали внимание и са вярни и ще те ценят, но само ако ти се уважаваш. Ако не се уважаваш сам, то не се питай защо ти е изневерила и не очаквай да бъдеш уважаван.

Ети ти три правила, които са нужни, за да не изгуби интереса си към теб:

Ако тя губи интерес и става безразлична - ние.. Променяме се! Развиваме се! Ставаме по добри!

Ако момичето говори че не й харесват определени неща в отношенията ви, постоянно те критикува или вобще не ти обръща внимание - това означава едно от двете неща -  че не се развиваш или че това момиче не е правилно момиче за теб. Но ако сте вече няколко години заедно - то най-вероятно е първото.

Ето ти 3 съвета как може да върнеш интереса на приятелката ти:

1.Спорт

Трябва да предизвикваш желание в нея, даже и тя да казва, че и така те харесва въпреки, че знаеш че си се отпуснал. Всички нормални хора искат да правят секс с красиви партниори. Обичаш да ядеш всякакви боклуци,пушиш и пиеш?-тогава не се изненадвай ако някой ден я видиш в прегръдките на друг/

2.Финанси

Колко печелиш? Не говори глупости че парите не са от значение за теб!
Разбра се, че ние си търсим момиче което не гледа портфейла ни ами е с нас защото се обичаме БЛА-БЛА-БЛА нека да слезем на земята! Ако не си в състояние да издържаш семейството си значи не си успял мъж. Няма работа - потърси пак,получаваш малко пари - смени работата или поискай повишение. Момичето е започнало да губи интерес към теб защото не вижда в теб песпектива.

3.Направи живота си интересен и разнообразен.

Всяка вечер прилича на предната. ПРОМЕНИ ТОВА! Вместо да стоиш на компютъра се занимавай със спорт, ходи на разходки и пътувания,на кино на среши с приятели има много варианти трябва ти само желание . Вземай я с теб в някои от тези ситуации, създавай емоции.

Когато момичето види, че се развиваш постоянно и имате теми за споделяне и нови емоции - тя  никога няма да загуби интерес към теб.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос