donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

sweet ice cream photography wKlSL0sp6o8 unsplashКогато сме във връзка с любимия ни човек – често обичаме да слагаме розовите очила, които ни пречат да видим явни проблеми, влияещи върху качеството на нашите отношения и в последствие предизвикващи проблеми.

Над всички отношения трябва да се работи. И е важно да имаме разбиране - как дадена връзка трябва да се поддържа. Днес ще докоснем темата за изневерите – това поради какво може да изневери обвързана жена, как да я съблазниш с помоща на тези знания или от друга страна, как да предпазиш връзката ти от това – твоя любима да бъде съблазнена от друг.

Аз например се запознах преди няколко години с една красива жена, с която сме преживявали доста хубави моменти. Макар и редки, досегашните ни срещи бяха изключително приятни и изпълнени с напиращи емоции.

Тя е много привлекателна – висока, стройна, аристикратичен вид и маниери. Все пак обаче е запазила много от детското в себе си въпреки, че върви към 30те години. Станахме си много близки за изминалото време. И на двамата ни е пределно ясно обаче, че не можем да се радваме на съвместно бъдеще. Поради това и срещите ни са максимално редки. Аз в момента не търся никакво обвързване, а тя е омъжена и щастлива със своя съпруг, има и сладка дъщеричка.

При последния ни разговор ние отново се заприказвахме, споделяйки един на друг неща от живота си. Тя ми разказа за плановете си за ваканция идното лято – този път с приятелка поради натоварения график на мъжа й.

Описа ми и съпруга си – неподправен романтик, който й обръща внимание и прави всички онези малки мили жестове, за която една жена тайничко мечтае. Изобщо едва ли има какво повече да иска една млада омъжена жена от брака си.
След това побъбрихме за всички неща, които са се случили през времето след последния ни разговор. Обстановката предразполагаше към спокоен и продължителен разговор – и двамата се бяхме настанили удобно и не се притеснявахме за нищо около нас.

Поради очевидни причини срещите ни бяха строго конфиденциални. Естеството на нейната професия позволяваше извинения във връзка с командировки в Европа по работа. Аз като необвързан нямах толкова големи затруднения, искаше се просто да не афиширам нашите отношения.

След последната й реплика обменихме още няколко за това, че си липсваме и нямаме търпение да се видим. Разбрахме се това да бъде съвсем скоро. Приключил разговора ни, аз бях съвсем спокоен и удовлетворен.
Тук бих могъл да сложа съвсем логичен край на този разказ.

Неслучайно обаче пропуснах една много важна подробност, ключова за развитието на събитията по-нататък.
По време на разговора ни аз попитах своята приятелка защо жена като нея – щастлива и доволна от брака си, желае толкова силно да продължи взаимоотношенията си с мен.

Изхождайки от нейния отговор успях да формулирам нуждите на една омъжена жена, а оттам и начините за един мъж да я съблазни.  За да го направя, ми се наложи многократно да я прекъсвам и да задавам допълнителни въпроси, опитвайки се да провокирам възможно най-искрени отговори.

Не всяка жена би могла да се поддаде на съблазън в днешни дни. Обикновено дамите се омъжват сравнително късно за човек със стабилно финансово положение, като има и солидна емоционална връзка с техния избраник. Ние се запленяваме от техния превъзходен външен вид, които ги превръща в прекомерно „апетитни хапки” за нашия вкус. При тях обаче, за наше съжаление и  тяхна радост, нещата са много по-сложни.

Далеч не  всяка жена би могла да устои на съблазън в днешни дни. Обикновено дамите се омъжват за човек със стабилно финансово положение, който ги привлича външно и с характера си.
Докато ние се запленяваме от техния превъзходен външен вид като най-важната част от нещата, в повечето случаи.

 Някои жени идентифицират изневярата само със самият секс. Всичко по-невинно като флирт, срещи, свалки в мрежата и тем подобни са "дреболии", които спокойно могат сами да си простят и да продължат своето неопетнено съществуване на смирени християнки.

Според мен това тя да флиртува с други и да им позволява да я целунат - си е вече изневяра и такава жена за връзка не става. (виж повече в раздел Red Pill). Но всеки си преценява за себе си.

 Жената цени повече вашата психо-емоционална връзка и се привързва силно. Това развитие обикновено се дължи на недостатъчно романтика, внимание и ласки от страна на съпруга. Последният се отнася към жена си като към удобна вещ, без да обръща внимание на опитите й да го впечатли с някаква промяна във външния си вид – прическа, маникюр, рокля или нещо друго.

Но играта с емоциите е много тънко нещо. Важното е да разбираш, че тя може да казва, че те обича един ден, а след 2 дни - вече да не й пука за теб. Любовта на жената и на мъжа - са различни неща. Затова, за да задържиш интереса на момичето - ти трябва да винаги да контролираш своите емоции. Защото, ако се поддадеш и я поставиш на първо място в живота си (а трябва ТИ да си на първото място в СВОЯ живот) - тя ще изгуби интерес и привличане към теб. Това са правилата на играта.

Както и ще го изгуби - ако не й обръщаш достатъчно внимание. Тук трябва да се намери тънката граница между двете неща.

На базата на тази информация и различните форми на изневяра предлагам следната формулировка.
Най-разпространени причини за женската изневяра са:

-    Загуба на „онази искра” (ако с времето спирате да се възхищавате на нейните старания да ви изненада приятно – тя ще усети, че интереса ви се губи и постепенно ще почне да го губи сама. Само когато искренно  й се възхищавате – тя може наистина да разцъфти)
-    Не се усеща вече любовта на партньора
-    Често отсъствие на съпруга от дома по една или друга причина (вън от очите - вън от сърцето)
-    Недостатъчно съвместни занимания или минали развлечения
-    Твърде много грижи за децата, за което съпругът не оказва съдействие (в такава ситуация можете да наемете детегледачка или чистачка (в случая с къщата), която да й помага и да намали напрежението покрай децата/дома)
-    Липса на секс или на удоволствие от него (уви повечето мъже не отделят достатъчно внимание за обучението им в тези сфери, научавайки някои нещо тук таме от порно филмите. Обаче подобни филми стават само за развлечение и не могат да ни научат на нищо полезно. Ако желаете да направите жената ви истински щастлива с вас в леглото и да я дарите както с физическа така и с емоционална наслада в секса – можете да прочетете раздел СЕКС.)
-    Недостиг на интимност между съпрузите
-    Загуба на доверие към партньора
-    Липса на внимание към жената
-    Липса на перспектива за съвместен живот и неговото развитие

И най-важното нещо... жените са хипергамни (Hypergamy) , това е факт. Провери в гугъл или виж раздела на сайта Red Pill , в случай че не знаеш какво е това. Това е природа и е нормално. Затова е хубаво да разбираш, че ако тя усети, че с времето нейното ниво на сексуална стойност на пазара е над твоето - тя най-вероятно ще изгуби интерес към теб. Затова основното правило в една връзка - ако искаш да я задържиш - трябва непрекъснато да се развиваш и да демонстрираш стойността си. Това е тежка работа.

Във всяка сериозна връзка е важно да има 3 нива на привързаност – емоционално – да изпитвате чувства един към друг, физическо – да изпитвате взаимно привличане и желание за секс и интелектуално – да имате сходни интереси и виждане на картината на съвместния ви живот в бъдеще.

 Даже две от изброените по-горе причини са напълно достатъчни, за да разрушат напълно семейната идилия. Пренебрегвайки засега моралните аспекти на ситуацията, ще продължим нейното разискване.

 В идеалния за всеки свободен мъж случай, омъжената жена ще търси просто секс. Тя се нуждае от някого, с когото да заволи натрупалия се сексуален апетит. След това би могла да го забрави, а при повторна нужда да намери нов или да потърси вече проверения любовник. Това е един доста често срещам вариант, поради което по-нататъшното му обсъждане е излишно.

 Но има и по-интересен случай от жената, търсеща само секс. Това е жената нуждаещата се от разбиране от своя любовник във всеки смисъл на думата, от романтиката и емоцията. Дай й това, което тя иска - и тя ще ти отвърне със секса.

Излишно е да споменавам нуждата от конфиденциалност. Вероятно много ще ти се иска да се похвалиш на приятелите си, но не бива да го правиш в никакъв случай.

Излъчвай увереност. Жената трябва да е сигурна в теб, да знае, че я намираш за излкючително сексапилна и силно я желаеш.

Още нещо – ако тя е в ролята на съблазнителката, трябва да й отвърнеш. Не бива обаче да си твърде напорист, за да не получиш етикета „Арогантен”, независимо, че може би просто не си бил наясно какво точно се иска от теб.

Проверки. Приготви се, че такива ще има доста често. Дори повече – възползвай се от това и обърни нещата в своя полза. Възбуди я още по-силно – както на интуитивно, така и на емоционално равнище. Обясни й, че напълно разбираш ситуацията , в която се намирате и нямаш никакво намерение да се месиш в брака й.  Кажи и също, че въпреки всичко има нещо, което изключително силно те привлича у нея, да го опишеш накратко и да й кажеш колко много ти харесва то.

В моя случай дори след секс с обвързана жена - аз винаги я убеждавам да остава с мъжа си, да му прости проблемите и да работят над връзката си. Обеснявам й разликите в психологията им. Но за съжаление, досега нито една от тях не ме е послушала.

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос