donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

robina weermeijer so1L3jsdD3Y unsplashСигурно вече си наясно, че за да успееш в областта на съблазняването трябва да промениш малко или много своето вътрешно Аз. Вярно е, че хората казват "бъди себе си и ще срещнеш правилното момиче" но това е тъп съвет. Един селянин може да се оригва, за ди чеше задника и да бъде естествен на 110%, но това едва ли ще му помогне да свали красиво, образовано и мило момиче.

Работа над себе си му е майката.

Спри се за миг и се огледай. Какви са мъжете, които се радват на популярност сред жените? Едва ли всички до един са красиви и богати. Това значи, че ключът към успеха се крие другаде. Няма смисъл обаче да се допитваш до женското мнение, защото ще се объркаш още повече. Качествата, изброявани от жените са крайно противоречиви и те самите не знаят какво искат наистина. За твое улеснение сега ще представя една много съществена за успеха ти концепция.

Като ще повторя това, което постоянно казвам - жената или те харесва от самото начало или не. Не си хъби време, ако не й допадаш от самото начало. А сега ще разгледаме как да направиш шанса да й се харесаш - максимален.

Нека условно да разделим човешкия мозък на три функционално обособени части:

-          Логическа част, свързана с трезвата оценка на нещата, практическите решения и реалистична обосновка на събитията.
-          Емоционална част, отговорна за най-фините чувства, преживявания и афекти. На нея дължим усета за романтика, естетика, носталгия, нежност и привързаност.
-          Инстинктивна част – нашата първична, животинска същност. Тук са родени гладът за храна, сън и секс.

Дотук всвичко е ясно, нали? Сега обаче идва трудната част. Подвластни на тези три части, жените търсят едновременно съвсем различни качества у мъжа. Логиката ги подтиква да търсят стабилност, подкрепа и грижа. Избраникът трябва да е образован, добре осигурен и достатъчно отговорен.

В повечето случаи втората част – емоционалната, има превес над изискванията. Нека мъжът създава емоции в нея. Тя често ще е готова да натвори куп непоследователни и дори недопустими действия в името на своите чувства и чак с възраст и опит, когато просто вече няма друг избор заради годините си - жената включва логиката все по-силно и по-силно.

Междинна позиция заема инстинктивната част. На нея дължим необяснимият порив към „лоши момчета”. Мъжът трябва да не просто мъж, а мъжкар – водач, лидер във всяко едно отношение.

Така тези три части властват съвместно и контролират избора на партньор. Макар и трудно на пръв поглед, все пак ще представя списък на някои абсолютно задължителни фактора, вълнуващи всяка една жена в нейното търсене:

-          Материално положение, включая фнанси, движимо и недвижимо имущество и демонстрацията му чрез различни подаръци.
-          Лидерство – израз на власт, осигуряване на закрила и опека.
-          Външен вид – от глава до пети, като ръстът е от особена важност.
-          Уникалност – професия, личен опит, минал любовен живот, семейна принадлежност и произход.
-          Същност на личността – тук са всички интереси и занимания, чувство за хумор, интелект, достолепност и прочие и прочие.
-          Известност – носи ли се слава на избраника и каква по-точно.

Ще повторя това, което съм казвал и преди. Жените са хипергамни (Hypergamy). Провери в google или в раздела Red Pill, ако не знаеш какво означава това.

Както вече сигурно си забелязал, някои неща отнемат доста време за промяна, а други – просто няма как да промениш. За съжаление утре едва ли ще се събудиш с релефно тяло или с 20см по-висок, нито с един милион повече в сметката.

За твое успокоение ще споделя, че има нещо, което си напълно способен да промениш и именно това е най-важният фактор – твоите лични характеристики. Остави настрана засега трудностите с външното привличане, защото характерът ти превъзхожда всичко останало по важност.

Факт е, че жената се води най-вече от усещането, което има в компанията на мъжа, от мислите си за него.  Затова имаш реалната възможност да я омаеш не с материални ценности, а с твоя потенциал.

Ако започнеш да се развиваш - можеш да я спечелиш не с нивото, на което си сега, а с това ниво, на което ще бъде в близките няколко години. Просто трябва да покажеш, какво вече си направил за това да го постигнеш, какви резултати си получил и какво ще правиш понататък.

При всички положения трябва да развиваш и парите,тялото, характера, мозъка си си. Независимо дали искаш да се харесаш на хората или не. Това е просто пътя на един мъж. В това да се развива и да става по-добър. Така той контролира и направлява живота си. Ако... е Мъж.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос