donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

th anh 7Q96WZwlBDc unsplashВсички знаем за онази прословута женска интуиция, чрез която дамите честно се измъкват от доста сложни за нас ситуации.  Дали това е наистина свръхестествено и изпълнено с тайнство понятие? Едва ли..

Реално погледнато, има два основни фактора, формиращи този феномен. На първо място е опитът – жените прекарват удивително голяма част от времето си в обсъждане на междуличностни отношения и дори още повече в мислене за тях.

Да не говорим, че го започват още от 4 годишна възраст. Дори куклите, с които те играят - там постоянно има драма и те още от малки създават най-различни ситуации в този куклен свят.

Мъжете не могат да се похвалят с такъв „стаж”, а оттам и нямат подобен професионализъм. На базата на тази особеност жените могат с лекота да предскажат развитието на някои събития.

На второ място, но не по важност, е умението да боравят с езика на тялото (имаме статия за това). Една жена е способна да разчете всяко неосъзнато потрепване на своя събеседник и да го разшифрира. Така рядко ще й убегне някоя лъжа или съществено несъответствие между слова и поведение. Жената усеща всичко това и „разчита” своя събеседник като отворена книга. Това определя и дали и в каква степен тя ще те сметне за привлекателен.

Кои са главните заподозрени в неуспешния мъжки контакт с жената? Това са взаимносвързаните ненадеждност и жажда за внимание. Поставен в несигурно за него положение, мъжът започва да търси внимание и подкрепа, като по този начин всъщност демонстрира слабост. Плахост, неувереност и излишна показност – те играят срещу нас в опита да впречатлим желаната жена.

Водопадът от излишни думи утежнява още повече това положение. В тези случаи вроденият радар на женската същност се включва на мига.

Няколко общи неправилни модела на поведение:
-    Изблици на негативизъм спрямо жените като цяло или някоя бивша – това е червен светофар за всяка една жена.
-    Стеснителност при какъв да е физически контакт със събеседничката. Това далеч не вдъхва сигурност в твоята мъжественост и силен характер. Отпусни се и не давай вид на притеснен от каквото и да е човек.
-    Сцени на излишна и спонтанна чувствителност в дадена ситуация – ярък сигнал за ненадеждност.
-    Нерешителност и постоянно допитване за чуждото мнение. Не я питай какво мисли за всяко нещо. Бъди по-твърд и изкажи собствено мнение, вземи самостоятелно решение. Това ще й вдъхне сигурност в теб.
-    Излишна показност с цел привличане на внимание и получаване на комплименти. Няма да я заблудиш – вместо това веднага ще бъдеш вписам в графа „Ненадеждни”.
-    Спорене за спорта. Лоша стратегия за привличане на вниманието. Ако ще спориш, нека е с чувство за хумор, а не с агресия. В противен случай веднага ще я отблъснеш.
-    Гълташ си езика пред нея. С приятели нямаш проблеми, а сега отговаряш едносрично на въпросите й. Рано или късно ще й омръзне подобна пародия на диалог, затова потърси решение на проблема.

И тя е човек все пак, намери подходяща тема и действай! Не се бой от пропуски и неуспехи - именно те ще те спънат по пътя на спечелване на женските симпатии.
Какъв е изводът? Бъди уверен в себе си и покажи, че  си представител на силния пол. Само така ще бъдеш класифициран като подходящ за любовник и ще се радваш на успеха си във всяко едно отношение.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос