donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

jj jordan gIsjQAv0rCE unsplashДнес има много последователи на учението за съблазняване на жена. От тях обаче успех имат само незначителен процент.
При това успехът им се дължи на чиста случайност – те правят всичко онова, което и останалите, просто по някаква причина на тях им провървява...

А нещата са всъщност доста лесни. Пикъп като цяло не работи. Момичето или те харесва - или не. Ако те харесва достатъчно - нещата са лесни и приятни, тя ще ти помага да я съблазниш. Ако и не - то или си губиш времето или... ще ти коства доста усилия, за да промениш настроението й.

Като разбира се, тя може да те хареса в началото - но ти с твоята глупост, да прецакаш нещата. Същото като да видиш красиво момиче, но тя да се окаже глупава, злобна и да трови живота на всички около нея. Колкото и красива да е... няма да се обвържеш с нея, а дори и да го наравиш - няма да издържиш дълго.

Ето защо в тази статия ще разгледаме най-често срещаните грешки на начинаещия Казанова. Неговите действия обичайно изглеждат странни, напълно безрезултатни и основна в оплакванията на много жени пред техните по-опитни в тази област познати.

Има хора, които са любители на рутинния живот и с радост подминават всеки риск и новост. Те предпочитата да остават в зоната на сигурния комфорт и да не предприемат никакви непредсказуеми начинания.  За тях отказът и всякаква форма на напуската не на въпросната зона представляват нещо крайно неприятно и нежелано.

Ще се запиташ „Кое пък му е толкова лошото да живееш винаги на сигурно?”. Не фатално, разбира се, но рядко такива хора предизвикват интерес у околните. Тази прекомерна предпазливост лично за мен е доста потискаща.

Бях свидетел на случай, при който един млад проспериращ бизнесмен бе предизвикал интерес у две красиви жени. Те сами се бяха приближили до него и го бяха заприказвали. Той обаче успя по уникален начин да убие всеки интерес у тях, отегчавайки ги с приказки за рутинното си ежедневие. Това ги отблъсна удивително бързо. А ако беше създал лека атмосфера на игра и флирт - можеше да прави секс и с двете. Затова е важно да тренираш комуникационните ти умения, както на теория, така и на практика.

Поставяне на неправилни цели. Тук има безброй нагледни примери – да речем събирането на максимален брой телефонни номера за една вечер, след като най-вероятно нито един от тях няма да бъде използван.
Или пък да излезете с приятели не за да се видите и да прекарате приятно време заедно, а просто за да ги използвате като мотивация за действията си. Правите нещо само с цел да се докажете пред тях, въпрос на принципи и чест може би.

Спри за миг и се загледай в жената, която си си набелязал. Опитай се да я усетиш. Анализирай позата й – удобно ли се чувства тя тук, в тези дрехи и обувки? Студено ли й е, или може би твърде топло? Защо е тук – има ли конкретна идея или се разхожда безцелно в търсене на нещо все още неизвестно?
Има ли нещо в обкръжението й, което да предизвиква нейния интерес? Важно е да не се впускаш в размишления – послушай подсъзнанието си, приеми за истина първото, което ти дойде на ум.

Не се опитвай за мислиш логично. Просто чувствай. А сега се запитай какво точно искаш с тази жена. Ако отговорът вече клони към „Нищо.”, то я забрави и премини нататък. Ако заговаряш всяка срещната за "тренинг" - ще те разочаровам, това не работи. Ако не ти пука за резултата - то нищо няма да научиш от подобно нещо, но пък ще накараш жените, които не харесваш - да се чувстват в един момент по-добре - все едно са принцеси - и заради това да не пускат на по-грознични мъже, които си ги харесвали сериозно (а не като теб). И в друг момент - тя ще се почувства тъпо - защото ти така и не й се обади. Не създавай след себе си опашка от подобни лайна. Не се запознавай/флиртувай с жените, които не харесваш, освен ако това не е нужно по работа или друга важна причина.

Много мислене и малко дела. Това е грешка, характерна за любителите на всевъзможни тренинги. Те планират всичко в ума си, за тях няма изненади и непредвидени ходове. С лекота биха могли да бият добър шахматист на партия шах. Дотук добре, стига опонентът да играе същата игра.

Що се отнася до съблазняването, няма голямо значение какво точно правите. Важното е, че изобщо правите нещо. Дали ще я разсмеете със забавна история, или ще й разкажете нещо впечатляващо – във всеки случай е по-добре от това да си седите кротко и мирно, незабелязан и неразбран. Нека ви сметнат за нахален, агресивен или особняк, отколкото изобщо да не ви забележат. Както вече писах - тя или те харесва или не. Въпроса е да се покажеш и да проявиш интерес.

Често се случва да наблюдаваме чуждия успех с жените и да се чудим защо и нас не ни спохожда същото. Отговорът е съвсем прост – докато другият действа както намери за добре без много да му мисли, ние се отдаваме на размисли, без да направим нищо.

Подвеждат се от лъжлива информация.  Винаги търсете цялата истина, преди да приемете нещо за абсолютно вярно. Докато гледате клип на някой тренер по съблазняване, спрете звука на видеото и се загледайте неговия образ. Запитайте се ”Имам ли вяра на този човек?”. Бъдете мнителни, защото рискувате да загубите години, избирайки погрешния път. Тези години са отнети от вашия живот и благополучие.

Трупане на трикове вместо трупане на умения. Ако се опитвате само повърхностно да загребете от опита на някой успешен сваляч, няма да се радвате на неговия успех. По този начин няма да вникнете в същината на неговите умения. Научете се да моделирате всичко в ума си – отношението му към работата, личния живот, околните, към приключенията и културата.

Така ще ви бъде многократно по-лесно да разберете дали избраният метод изобщо е подходящ за вас. Триковете вършат работа за всички, но много по-трудно е да сте в чужда роля с години. Така ще разберете, че е по-добре да се наслаждавате на комфортна самота, отколкото да носите чуждата неудобна маска. След това вече идва ред на триковете – изберете само онези, които пасват идеално на вашия начин на живот.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос