donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

helena lopes e3OUQGT9bWU unsplashСъществува една проста истина за отношенията между мъжете и жените, която въпреки това се осъзнава и възприема доста трудно.
Тя е фундаментална и би могла напълно да промени вашето разбиране за тези взаимоотношения, а оттам и постигнатите резултати.

Ние не можем волево да си наложим кой да ми привлече!

Това става напълно несъзнателно без нашия контрол.
Тази истина е в сила и за двата пола. Първото впечатление е решаващо за по-нататъшното развитие.

Можеш да харесаш някого въпреки че той никак не отговаря за твоите изисквания. Ако една жена реши, че я отблъскваш по някакъв начин при първия ви контакт, с нищо не би могъл да промениш нейното отношение.

Обратно, ако тя те намери за много привлекателен, няма сила, която да я спре да го чувства и мисли. Независимо дали се държиш грубо, недостойно или неуместно, тя ще намери начин да заобиколи тези фактори и да те харесва въпреки всичко.

Какъв е изводът? Успееш ли да разиграеш картите си както трябва и да създадеш добро първо впечатление, успехът ти е в кърпа вързан. И от там нанатък трябва само да внимаваш да не прецакаш нещата.

Ето една доста популярна ситуация в тази връзка:
Решен да впечатлиш жена още при първия контакт като демонтрираш поведение на човек, търсещ дългоктрайна връзка. За твоя изненада обаче избраницата реагира необяснимо студено и резервирано. Оказва се, че жените катергоризират няколко групи мъже от обкръжението си спрямо интереса си към тях.

-    Не проявяват абсолютно никакъв интерес към индивида –  той е просто част от пейзажа.
-    „Да си останем само приятели” – вероятно най-омразната за мъжа категория.
-    Интересуват се с оглед за продължителна връзка.
-    Чисто сексуален интерес.

Тук има една важна уловка – ако попаднеш в третата група, тя ще отлага консумацията на връзката ви възможно най-дълго. Ако пък си в четвъртата група тя ще бъде склонна на бурен и продължителен роман без никакви задръжки.

Тук именно се крие основната грешка на мъжа, интересуващ се само от секс. Вместо да действа директно, той ухажва жената, води по скъпи заведения и демонстрира поведение на неподправен джентълмен. Дамата според своите разбирания го причислява към третата група и отлага желания от мъжа физически контакт.

Как да рарешим този проблем? Съвсем просто е всъщност.  Ако разпалиш желанието на своята избраница в самото начало, сам избираш по кой път да поемеш. Хитро, нали?

Бъди привлекателен, пламенен и провокиращ още при първата среща и ще видиш, че воланът е в твои ръце. Жената вече може спокойно да те приеме като любовник и все пак не изключваш варианта за продължителна връзка.

Ако започнеш с умереното ухажване обаче не е сигурно, че ще постигнеш желания резултат. Предложеното решение е изключително ефективно  – с един куршум печелиш и  двата заека. От теб вече зависи зали ще сте просто приятели, или ще бъдеш нейния страстен любовник.

Ако тя самата ти каже, че търси задължително и само сериозна връзка - тогава можеш да й кажеш, какво търсиш ти. Важното е да си честен.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос