donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

 tarun anand giri wXtszuirc64 unsplashПочти всеки новак избира сходен модел на поведение в началото на пътя си поради страх – от първата стъпка, отказа или негативното отношение.
Ето как да сложим край на този порочен кръг.

Как да сваля една жена? Най-разпространение грешки в опитите за това всъщност не са много.

Да изберем правилната жена:
Именно тук се крият някои от основните грешки на неопитните съблазнители.

Общата ситуация:
 Решен да се запознаеш с някоя, си казваш „ще се приближа, ще побъбря с десетина, на четири от тях поне ще взема номера...”

Крачиш и разсъждаваш „Тази не е лоша, но вече ме подмина, а тази е твърде красива – сигурно си има приятел, при това ще да е някой здравеняк... Тази пък е страшничка, трябваше да заговоря другата.”

Къде се крие проблемът?
В разсъждения можеш да прекараш дни. В крайна сметка срещайки „избраната” тя вероятно ще те отпрати по една или друга причина. Резултат – чувстваш се загубеняк, защото си загубил цял ден в безплодно търсене. Заговаряй тези, които ти харесват, не се притеснявай за резултата. Или тя те хареса или не. Но ако все пак искаш да имаш добри такива - най-добре е да не излизаш специално за да се запознаваш - ами да се запознаваш "случайно" - с момичета, които срещаш в ежедневието ти. Затова е хубаво да имаш хобита като фитнес, салса или други социални такива, където по естествен начин ще се засичаш с красиви жени.

Прекомерна напоритост:
Друг важен подводен камък в избора на половинка.

Общата ситуация:
Оказва се, че даденото момиче не е особено интересно за общуване. Но пък вече си направил първата стъпка, сега трябва да й вземеш номера. И все пак нещо те гложди – вместо да се насочиш към по-симпатична мишена, си губиш времето с тази. Какво пък, нека да попрактикувам, един номер няма да е излишен. Или друг вариант е - тя ти отказва един път, втори - а ти продължаваш да нахалстваш отказвайки да осъзнаеш, че тя просто не те хареса. "Трябва да си докажеш, че си способен и прочие и прочие." - това е избиване на комплекси приятелю. Ако тя не те харесва - просто продължавай напред, така правят истински мъже, не е болка за умиране.

Работа в екип:
Когато се разхождаш с приятел за подкрепа, той задължително ще отбележи по някое време ниската ти активност, което ще доведе до още по-малка решителност.

Общата ситуация:
Получава се така, че компаньонът ти очаква да предприемеш действие при всеки ход. Ако пропуснеш да го направиш, започват подмятанията от типа „Не ти стиска, а?”. Естествено, в резултат самочувствието ти пада с бърза скорост.

Къде се крие проблемът?
Необходимостта да оправдаваш и обясняваш всяко свое действие или липсата на такова води до дразнимост и нерешителност.  Затова е добре да излизате за да изкарате готино време заедно, без да имате за цел да се запознавате. Просто отидете там, където ще има готини жени и измежду другото се оглеждайте за интересни запознанства. Направете нещата по-естествени, не ги насилвайте.

Как да пребориш всичко това?
Трябва да вярваш в себе си, без да се притесняваш докато се приближаваш към своята избраница или докато я заговаряш. Харесва ли ти жената?  Отговорът на този въпрос ти дава свобода да продължиш разговора или да се отдръпнеш в подходящ според ситуацията момент. Нищо не губиш при всички положения, но и нищо няма да спечелиш - ако не опиташ.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос