donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

chandra oh zMDmE8DLSKc unsplash

Доста мъже понякога достигат такъв период в живота си, в който те уж имат всичко необходимо, но.. пак остават самотни. И в такъв момент основният въпрос, който се питат е "Защо не ме харесват жените?"

Този мъж може да бъде достатъчно добре развит, не по-зле от повечето други мъже, и в някои отношения даже и по-добър.
Но.. къде е проблема тогава?

А отговорът се крие на повърхността.

Прочети още: Защо не ме харесват момичета и нямам гадже? 

isaac smith 6EnTPvPPL6I unsplashКакво е необходимо да покажем на една жена, за да ни хареса?

Всяко момиче е различно разбира се - и съответно гледа различни неща, но има общи черти, които всеки мъж трябва да развива, ако иска да бъде успешен и в живота като цяло и с жените. И колкото по-развит всестранно даден мъж - толкова по-голям успех ще има той.

Обикновенно ние мъжете биваме оценявани по следните параметри:

Прочети още: Теория на 100 точки и мъжките качества

andreas dress sbdFWoKDa A unsplashНай-добрия начин да се запознаеш с едно момиче - е да забележиш нещо, което ви обединява в момента в дадена ситуация и да покажеш чувството ти за хумор едновременно с това. Затова е важно дa cи нaблюдaтeлeн.

Ето няколко основни момента относно този начин на запознанства, заедно с примери:

Прочети още: Използвай ситуациите!

yogas design rPzEQ7tTRr8 unsplash

Е, господа - това е то. Ръководството, което никъде другаде няма да видите. Написано по темите - как да намериш, съблазниш и правиш секс с момиче, написано за момче, който не знае как. Накратко "Как да сваля момиче?".

Обърни внимание на това, че дадена статия е с по-голяма пикъп насока.
И въпреки, че това е достатъчно за да започнеш, има още много неща, които ги няма в тази статия и които трябва да научиш, ако искаш да постигнеш истински успех с женския пол.

Прочети още: Как да сваля момиче?

clem onojeghuo DoA2duXyzRM unsplashЕто един много тъп съвет, който всеки обича да дава и никой НЕ мисли за това, какво всъщност съветва.

Aĸo cи имaл пpoблeми c жeнитe, cъc cигypнocт cи тъpcил cъвeт oт oĸoлнитe - пpиятeли или няĸoe близĸo мoмичe. И вepoятнo cи пoлyчaвaл пoвeчe oт вeднъж oтгoвopa "Бъди ceбe cи, бъди ecтecтвeн".
Сaм пo ceбe cи тoзи cъвeт e лoш... дори тъп.

Прочети още: Малоумен съвет, който Ви дават околните

rawisara prachaksubhanit KnezWhrZaWU unsplashMнoгo чecтo пpoблeмитe нa пoвeчeтo xopa нe ca в липcaтa нa cимпaтии или чyвcтвa, a в нeпoxвaтнoтo дъpжaниe eдин ĸъм дpyг.

Moитe cъвeти ca мнoгo пpocтичĸи и нe изиcĸвaт нeпocилни ycилия зa дa бъдaт пpилoжeни. Eтo ги и тяx:

Прочети още: Как да се откроиш от тълпата.

christopher campbell Ojz1eHfXR00 unsplashКакви сигнали пращат жените при заинтересованост и НЕзаинтересованост в един мъж. Как да ги разчетеш?

Тази статия с описанието на сигнали не съм я писал аз, но е  вярна. Толкова често е копирана навсякъде, че уви не мога да посоча автора й.

Днec щe paзглeдaмe cигнaлитe нa жeнcĸи интepec...

Прочети още: Знаци, че тя те харесва. Как да разбереш дали тя те харесва?

jens johnsson oatYheJMm9E unsplashИмал ли си някога такива моменти, когато на среща с момиче, сякаш за всичко вече сте говорили и се появява неудобна пауза? Или когато не ти не знаеш на каква тема, можете да проведете наистина интересен разговор? Преди и при мен имаше подобни проблеми.

Аз когато бях на 18-19 години - аз изобщо не умеех да поддържам нормално разговор на среща. Можех само да преразказвам филми, които съм гледал и това е...

Прочети още: За какво да си говорите?

edward cisneros H SlrD9RGg unsplashКато цяло се постарай да правиш само заслужени комплименти. Т.е. тя трябва да направи нещо - да ти сготви, да изчисти, да разкаже за някакво свое достижение - на тези неща е хубаво да се правят комплименти, те са заслужени и тя ще ги оценява повече.

Преди да започнем - нека разберем какво всъщност е комплимент.

Прочети още: Комплиментите

pavan trikutam 71CjSSB83Wo unsplashЗащо не бива да я молиш да ти остави номера си при запознанството ви.

Често начинаещи свалячи и просто момчета, които решиха да се научат да се запознават с момичета – правят сериозна грешка при запознанствата.  Особенно силно това се вижда при пикъп. Момчета поставят за своята главна цел да вземат телефона на момичето, с което общуват. Но... първо - взимането на телефонен номер вече не е актуално...

Прочети още: Да я питаш или не за номера й?

dahan remy F6hVRIUiTwM unsplashАко момичето вече те харесва като външност... сега идва момента да създадеш нужните емоции в нея. А как се прави това? Чрез действията или чрез думите ти разбира се.

Най-добрия начин е действието - да я заведеш в pet zoo - това е зоопарк с малки животинчета, които можеш да погалиш. Или да някое друго готино и не скъпо място, което да създаде добър емоционален фон.

Прочети още: Как правилно и интересно да разказваш истории

christin hume 610U5teI5B4 unsplashДнес бих могъл да ти пиша за това: "Как да свалиш най-яката мацка в училище." или може би "3 Правила за флирт на работното място", дори и "Съблазнявай без думи".

Но не, днеска ще говорим за теб, за това как се почувстваш по-уверен в себе си бързо и лесно. Това е кратко и полезно упражнение.

А накрая ще дам и пример от моя живот.

Прочети още: Как да съблазнявaш без усилия и да си по-позитивен

sai kiran anagani 83zRhEhFMfo unsplashВ тази статия ще поговорим относно това, как се свалят момичетата на плажа.

Приятна особенност е, че в летните дни на плажа можем да срещнем огромно количестно красиви, сексуални жени. Доста мъже мечтаят да бъдат с тях, но далеч не всеки знае как да подходи към такова момиче.

Прочети още: Как се свалят жени на плажа

priscilla du preez ELnxUDFs6ec unsplashВърху какво е нужно да обърнем вниманието си в първите минути от общуването с момиче.

1. Емоционалното ти ниво.
Т.е. ако момичето е тъжно и иска да ти се оплаче - трябва да си конгруентен и да не се шегуваш относно ситуацията й, дори да си се сетил за супер готин лаф по темата.

Прочети още: Първите минути от общуването с момичето

hop design dDo5fbDH5Ss unsplashЛюбов, брак - това са сложни отношения. Случва се в живота понякога мъж да хване жена си в изневяра или да разбере за такава.
В тази статия искам да обърна внимание на три вечни въпроса "Какво да правим?" , "Кой е виновен?",и "Дали можеше и да се предотврати това?".

Започваме с възможните причини за изневярата, а после с три правила, които са нужни, за да не изгуби интереса си към теб.

Прочети още: Какво да правиш ако ти е изневерила?

danielle macinnes IuLgi9PWETU unsplashСега ще се заемем с твоя начин на мислене, твоите принципи в живота и изграждането им, твоята гледна точна - тази която ще се научиш да налагаш, защото именно ти ще си лидерът...

Да, точно така - ще разгледаме някои моменти от мисленето на успешните мъже.

Прочети още: Живот, Правила, Принципи, Магнетизъм и още нещо...

tom pumford T5lmpSYxnSU unsplashЗащо изобщо да правим нещо, ако не го желаем?

За да не попаднем в плена на собствения си измислен страх. Той ограничава личността и спира нейното развитие. Страхът е наш враг и като такъв трябва да се изправим пред него и да го надвием.

Всеки начинаещ Казанова изпитва страхове – от отказ, отхвърляне, негатично отношение. Това води до физическо вцепеняване в момента на първата крачка, а оттам и до пълен отказ от такава.

Прочети още: Защо се страхувам да я заговоря?

ben white qYanN54gIrI unsplashЧрез манипулация получаваме нещо на базата на добре изиграна измама спрямо човека отсреща. Тя подкопава моралните ценности и обременява съвестта. Тук е моментът да предложим по-удачен вариант за постигане на своята цел.
Увличането е един по-приятен и искрен начин да привлечем някого или нещо.

Тук е моментът да предложим по-удачен вариант за постигане на своята цел.

Прочети още: Да я увлека или да я манипулирам?

marina vitale t809JJ6r9KA unsplashВсеки е "единствен и неповторим", още повече ако става дума за жена – това е обичайното мъжко мнение. Но анализирайки поведението на жените спрямо силния пол се оказва, че има доста сходни точки.
Неподозирано повече от различията.

"В края на статията пиша относно безплатен семинар относно психология на мъжете и жените. Горещо препоръчвам да го видиш."

Прочети още: В дебрите на женската психика

sweet ice cream photography wKlSL0sp6o8 unsplashКогато сме във връзка с любимия ни човек – често обичаме да слагаме розовите очила, които ни пречат да видим явни проблеми, влияещи върху качеството на нашите отношения и в последствие предизвикващи проблеми.

Над всички отношения трябва да се работи. И е важно да имаме разбиране - как дадена връзка трябва да се поддържа. Днес ще докоснем темата за изневерите...

Прочети още: Тя е омъжена! Как да свалиш обвързана жена.

robina weermeijer so1L3jsdD3Y unsplashСигурно вече си наясно, че за да успееш в областта на съблазняването трябва да промениш малко или много своето вътрешно Аз. Вярно е, че хората казват "бъди себе си и ще срещнеш правилното момиче" но това е тъп съвет. Един селянин може да се оригва, за ди чеше задника и да бъде естествен на 110%, но това едва ли ще му помогне да свали красиво, образовано и мило момиче.

Работа над себе си му е майката.

Прочети още: Как да сваля жена или как да я привлека?

th anh 7Q96WZwlBDc unsplashВсички знаем за онази прословута женска интуиция, чрез която дамите честно се измъкват от доста сложни за нас ситуации.  Дали това е наистина свръхестествено и изпълнено с тайнство понятие? Едва ли..

Реално погледнато, има два основни фактора, формиращи този феномен. На първо място е опитът – жените прекарват удивително голяма част от времето си в обсъждане на междуличностни отношения и дори още повече в мислене за тях.

Прочети още: Женските предчувствия и интуиция

jj jordan gIsjQAv0rCE unsplashДнес има много последователи на учението за съблазняване на жена. От тях обаче успех имат само незначителен процент.
При това успехът им се дължи на чиста случайност – те правят всичко онова, което и останалите, просто по някаква причина на тях им провървява...

А нещата са всъщност доста лесни. Пикъп като цяло не работи. Момичето или...

Прочети още: Грешките на новобранеца в съблазняване

helena lopes e3OUQGT9bWU unsplashСъществува една проста истина за отношенията между мъжете и жените, която въпреки това се осъзнава и възприема доста трудно.
Тя е фундаментална и би могла напълно да промени вашето разбиране за тези взаимоотношения, а оттам и постигнатите резултати.

Ние не можем волево да си наложим кой да ни привлече!

 

Прочети още: Просто приятел или нещо повече?

tarun anand giri wXtszuirc64 unsplashПочти всеки новак избира сходен модел на поведение в началото на пътя си поради страх – от първата стъпка, отказа или негативното отношение.
Ето как да сложим край на този порочен кръг.

Да изберем правилната жена:
Именно тук се крият някои от основните грешки на неопитните съблазнители...

Прочети още: Подводните камъни за начинаещия Дон Жуан

nik macmillan YXemfQiPR E unsplashПри комуникацията между двама души се наблюдава предаване на два вида информация – вербална и невербална. Първата представлява словесната реч, независимо дали и правдива или не. А невербалната информация включва всичко останало – жестове, мимики, тембър и височина на гласа, положение на тялото или т.нар език на тялото, тя реално дава над 80% на информационен поток.

Прочети още: "Изгубени в превода" - Невербална комуникация

joshua ness bEZ OfWu3Y unsplashНяма да ти е лесно да свалиш момиче ако методите ти не включват тези правила.

1. Бъди някой. Не неясен незапомнящ се човек, а мъж, който би бил интересен.

За съблазняването и общуването като цяло, трябва да бъдеш човек, който се откроява сред останалите. Много често, за да стане това трябва да спечелиш вниманието на останалите или да се откроиш със своето поведение. Да не се държиш като всичките, а да бъдеш харизматичен мъж.

Прочети още: 39 правила на флирта

zachary shea 7sYbhCaDGkQ unsplashСъществува разделение на мъжете според тяхното поведение в обществото. Има видеа в youtube относно това, показващи как това работи при маймуните и доказващи същите правила и в човешкото общество. Така, че това са подтвърдени неща.
На базата на това разделение се основава и женското неосъзнато отношение към силния пол. Всяка жена ги разделя по следния начин:

Прочети още: Типове мъже - Алфа, Бета, Гама

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос