donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

sasha freemind nXo2ZsKHTHg unsplashЗа да срещнем половинката си, ако искаме тя да бъде наистина подходяща за нас, трябва да бъдем готови да се изправим сред масата непознати хора. Не вярвам, че има единствена и неповторима половинка. Има хора, с които сме съвместими или не съвместими. И трябва да имаме акъл да си признаем какво представляваме на сексуален маркет и какво търсим там.

Какво имам напредвид - ако ти си искаш красив/а половинка, който тренира фитнес, печели много пари и е много умен, но ти си 200 кила, обичаш да гледаш ТВ и макдоналдс... ами.. няма да стане.


Дори да си обикновенно момиче, което просто не е спечелила генна лотария и при това не спортува, няма никакви постижения и интереси в живота си... с какво реално очакваш да привлечеш мъж, който има такива? Секс той може да получи и от други жени? С това да му сготвиш мусака, добро начало но... след секса какво ще му разкажеш, за това какво си видяла по тв-то или че мечтаеш за нов чифт обувки, за който не ти стигат парите? Бе той ще си купи сам мусаката от магазина или ще си отиде на ресторант.

Правилото "срещуположности се привличат" не важи за дългосрочни връзки.

Съответно имаш два варианта - първи - да си занижиш очаквания в един мъж и втори - да подобриш себе си. Иначе рискуваш да си на над 30 години, сама, без деца и чудеща се - защо така се получи и къде е моя принц на бял кон.

Аз съм сигурен, че независимо от всичко, ще се намерят симпатични мъже, които ще искат да спят с теб и да си 100 кила или глупава..... но то това е само секс, а ние говорим за връзки в момента.

А дори да се намери нещасник, който е готов да те "спаси" , ти бързо ще загубиш интерес към него и няма да го уважаваш. Ако си вече имала такива мъже в живота ти, то като се замислиш над ситуацията, ще признаеш правотата ми. Ти не можеш да уважаваш мъж, който те обича, ако не уважаваш самата себе си. А как ще се уважаваш, ако поне на подсъзнателно ниво ти разбираш, че си се захвърлила и не представляваш нищо като личност.

А ако решиш да се концентрираш върху работата, вместо върху себе си и така да "забравиш" за проблемите си... да се откажеш от мъже като цяло - има шанс да се окажеш на 60 и да си наистина сама.  Точно това коментира създателката на сериала "Секса и града" https://www.foxnews.com/entertainment/sex-and-the-city-author-candace-bushnell-regrets-not-having-kids-says-she-was-truly-alone

Затова ако се случи да те отхвърлят, не се отчайвай, защото това е една съвсем нормална част от процеса на търсене на подходящ партньор за всеки един от нас. Просто или си намали изисквания към мъжа отсреща или подобри себе си.

Няма нужда от самосъжаление – съвсем близо има човек, който би се радвал да сподели живота си с теб! Просто трябва да се оглеждаш добре и да си помислиш какво наистина можеш да дадеш на един мъж и какъв тип мъж би го оценил най-добре. Намери си подходящ партньр, с когото сте на едно ниво и всичко ще бъде точно.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос