donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

alvin mahmudov PSw1Ju18Rf4 unsplashОлицетворение на божествено спокойствие и не по-малко впечатляваща визия,  той те привлича с всяка част от своята същност. Наясно си обаче, че този вид риба трудно се лови на въдицата. По него въздишат не една и две жени и той много добре го знае. Мъже като него или са вечно обвързани, или не се интересуват от сериозни взаимоотношения. Как все пак да покориш един такъв тип въпреки разграфения му полигамен любовен живот?

Добре е да осъзнаем, че никой не би искал да получи по-малко в замяна на отдаденото от него. Оттук тръгва и разнищването на ситуацията.

Ако ти няма достатъчно качества - то няма как да очакваш от него сериозна връзка.

Нека първо определим - какво всъщност искаш самата ти:

Какво са за теб сериозните отношения? Това той да спи само с теб? А това ли е най-важното? Ако за теб е така, то тогава с треньора по съблазняването или някой по-сериозен сваляч - ще имаш доста проблеми. Ще ти открия една тайна - важното е да бъдете на една вълна, да споделяте общи интереси и мирогледа, да поставите общи цели и заедно да се стремите към тях.

Всички тези интереси, възгледи, преживявания и цели - са „вълшебното лепило” за двама души и ги обединяват на едно трудно достижимо равнище. Резултат обаче си струва, защото всичко е по-леко, когато до теб има любящ и надежден човек, който да те разбира и подкрепя. Ти самата готова ли си да разделиш неговите цели?

За мъжете, особенно лидери е много важна реализацията в професионалното му поле и ако той все пак реши да избере за себе си своя Единствена и Неповторима Жена - това ще е с най-голямата вероятност тази, която може да го приеме такъв, какъвто е и да го поддържа в пътя му към успеха.

Оттук идва и вторият въпрос, на който трябва да си отговориш – готова ли си да заемеш ролята на неговата жена? Повечето момичета тайно се надяват, че с появата им в живота на по-сексуално активен мъж - те ще го направят "домашен", той ще спре да гледа другите жени и ще остане само с тях. Но ако си дошла в живота му за да го изкараш от пътя, който той е избрал за себе си - ще се сбогувате доста бързо.

Има ли възможност за промяна? Несъмнено този въпрос сам ще изникне в съзнанието ти. Представяш си как този опитен Казанова ще попадне в плен на твоя чар и ще забрави всичко останало... и така до края на дните ви. Уви, това е един почти невъзможен развой на събитията. Ако си решена да му сложиш капаци и да го впрегнеш в своята каляска той много скоро ще ти потърси заместничка. А, както се досещаш, търсенето няма да е нито дълго, нито трудно.  Естествено, има алтернативен вариант.  Можеш да намериш някакъв начин да го отдалечиш от това, което досега е осмисляло живота му и го прави такъв, какъвто е. В резултат обаче ще получиш едно мекотело, което далеч няма да те привлича по същия начин. По-вероятно е дори да те отблъсне. Ето защо още сега изключваме тази стратегия.

Съвместен живот. Нека приемем, че ти вече си в желаната роля и успешно се справяш в нейното изпълнение. До него си, докато той се изкачва по стълбата на своята кариера и напълно го подкрепяш. Трябва обаче да свикнеш с мисълта, че той няма да спре да спи с други жени, За него това е чиста практика и той се нуждае от нея за да остава лидер. Ако изиграеш картите си както трябва, той ще бъде напълно искрен за сексуалния си живот. Така ти оставаш любовта на живота му, а всички останали жени са просто за тренировка на уменията и поддържането на либидото му. Все пак физиологическите и природните роли на мъжете и жените са доста различни.

Стигаме до извода, че един мачо все пак подлежи на известна промяна. Може би във всяка жена, с която е бил, е търсил именно жената на своя живот. Ако ти се превърнеш в нея знай, че той не те обича заради теб самата, а заради това какъв е той в твоята компания. Затова е важно да му правиш комплименти за нещата, които те радват и впечатляват - така той ще ги развива още повече. Именно заради тях той избира да е с теб. Остави настрана поведението му в не толкова добра светлина и се концентрирай върху тази негова „светла” същност.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос