donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

Ужасно е, когато момичето не проверява дали мирише добре преди срещата.
Случвало ми се е няколко пъти да се виждам с момиче, което тъкмо дойде в нас след душ... но устата й миришеше ужасно и явно е бил проблем не само със зъбите а с това, какво е яла или пила, защото дъвката не помогна.

Естествено, че не желаех да целуна и даже излъгах, че не обичам това кой знае колко. И тя разбира се усети моето нежелание за близост и се обиди. Същото се отнася и ако вагиналния секрет има силна миризма - нещата трябва да се поддържат чисти и трябва да следиш за твоето тяло. Сигурен съм, че има хора, които не им прави толкова голямо значение, но все пак в момента говорим за по-стойностни мъже. Никой не иска да се целува с пепелник или кошче за боклук.

Вече осведомени за това, е важно да поддържате отлична хигиена, а оттам и здраве в името на удовлетворителния полов живот. Подборът на подходящ за нашия вкус аромат под формата на парфюм, ароматно масло или дезодорант е също много удачно. За да изберете подходящ аромат, може да следвате следните основни напътствия – на тъмнокоси жени подхождат по-сладки и тежки аромати, а на дамите със светли коси – леки и свежи нотки. Разбира се, използваният аромат трябва да е съвсем деликатен и ненатрапчив откъм интензивност – нека само да се загатва от вашата кожа, без да задушава околните.

Ето няколко базисни правила при употреба на парфюм или тоалетна вода:

1.    Абсолютно непрепоръчително е да се нанасят на мокри коси.
2.    Един добър метод, използван широко от френските дами – напръскайте въздуха пред себе си под формата на облаче и минете през него. Не си пръскайте врата, защото горчи, когато ви целуваме там. Можете да пръснете гръкляна - хем е на врата, хем там обикновенно никой не целува.
3.    Според специалисти изключително удачно е ароматът да се нанесе с нежно движение от вътрешните страни на китките и по шията, без да се втрива усърдно в кожата.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос