donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

caroline veronez 3Ftlb ZuhG4 unsplashКато цяло забелязвам, че повечето жени искат да са "жени", само когато им е изгодно. С други думи - обичай ме и се грижи за мен като за мило неопитно момиче, но в секундата, в която ще се опиташ да ме ограничиш или контролираш(възпитаваш) в нещо - ще ти покажа, че изобщо не съм.

Виж сега. Или си женствена, преотстъпваш му първа роля и се радваш на мъжката закрила, докато той ще те учи как да бъдеш с него, или си мъжкарана без гъвкавост и тогава не очаквай от силни мъже да се заинтересуват от теб. Силните мъже - търсят слабите жени. И обратното - силните жени, ще привлекат слаби мъже. Само, че ако си от силните жени, които не умеят да бъдат в женската роля - дали наистина ще си щастлива с такъв мъж? Не мисля.

А най-добрия секс, който имах например - беше не с момичето, с най-добрата секс техника, а имено с женствено момиче, което не правеше почти нищо, но ме караше да се чувствам страхотно заедно с нея.

„Женственост” – етична категория, представляваща съвкупност от качества, предполагащи се за всяка жена и провокиращи у мъжете желание да се проявят като защитници и пазители, като например искреност, нежност, чувственост, крехкост.

Както може би ти е направило впечатление, се говори за качества, мотивиращи мъжете да се проявят като закрилници. Оттук за вас, жените, остава да изясните как точно да развиете тези качества и самата женственост.

1.   Отделете достойно място в гардероба си на рокли, поли, блузи с добре подчертани деколтета. Една жена може да бъде елегантна и секси едновременно.

2.    Флиртувайте, но само с мъжете, които намирате за привлекателни. Ужасно е, когато момичето го прави само за да привлече внимание а после се прави на ударена, защо този мъж се опитва да се запознае с нея, а тя го реже и се чуди на "нахалството" му.
Раздавайте чаровни усмивки и слънчеви погледи без притеснение на всеки, който Ви се стори симпатичен. Не допускайте обаче това да става с половинките на ваши приятелки, роднини и т.н. Така само ще си навлечете нежелани неприятности.

3. Ако получите комплимент, благодарете учтиво за него и забравете за редовните оправдания и скептицизма към тях.

4. Позволете мъжът да бъде по-силен. Това не е надпревара - няма нужда да изтъкваш "аз мога и сама", защото ако го правиш, той ще помисли "и аз за какво й съм" и ще си тръгне. Мъжът иска да се чувства нужен. Не говоря за парите му, а за целия него - за действията му, за характера и акъла.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос