donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

sasha freemind nXo2ZsKHTHg unsplashЗа да срещнем половинката си, ако искаме тя да бъде наистина подходяща за нас, трябва да бъдем готови да се изправим сред масата непознати хора. Не вярвам, че има единствена и неповторима половинка. Има хора, с които сме съвместими или не съвместими. И трябва да имаме акъл да си признаем какво представляваме на сексуален маркет и какво търсим там. Какво имам напредвид -

Прочети още: Защо съм сама

alvin mahmudov PSw1Ju18Rf4 unsplashОлицетворение на божествено спокойствие и не по-малко впечатляваща визия,  той те привлича с всяка част от своята същност. Наясно си обаче, че този вид риба трудно се лови на въдицата. По него въздишат не една и две жени и той много добре го знае. Мъже като него или са вечно обвързани, или не се интересуват от сериозни взаимоотношения. Как все пак да покориш един такъв тип въпреки разграфения му полигамен любовен живот?

Прочети още: Той е сваляч - какво да правя?

wade austin ellis sf0qE4XehbI unsplashЩе започнем тази статия с едно въведение с леко анатомична насоченост. Обещавам, че няма да бъде отегчително, а дори напротив – пряко свързано с междуполовите взаимоотношения. Със сигурност сте срещали информацията, че главният мозък на човека се състои от две половини – лява и дясна. Всяка от тях отговаря за нещо различно – дясната е свързана с нашите емоции и афекти, а на лявата  дължим трезвото си логическо мислене и успеха с точните науки.

Прочети още: Да споря ли с него?

vinicius wiesehofer BBEbl2WKRlU unsplashПовечето момичета често обичат приказките още от деца. Затова много им допада идеята да стоят и да чакат Господин Перфектен да се появи с белия си лъскав автомобил и да ги отведе надалеч.

Малко са готови да се влагат във връзката си и да му помогнат да стане такъв. Искат всичко да им бъде дадено наготово.


Прочети още: Дали аз самата да го заговоря?

jonathan francisca YHbcum51JB0 unsplashВ най-общия план проблемите в междуличностовите отношения се крият в недостатъчно доброто разбиране на срещуположния пол. Пък и жените имат свойство да проецират себе си върху мъжа и да общуват с него все едно е жена, очаквайки от него съответно разбиране и реакции. 
Да, ама е мъж и мисли по друг начин... дефакто шофирате без да имате книжка. 

Прочети още: 10 истини за мъжете, които не бива да забравяте!

the honest company 1aZEI41ofk unsplashУжасно е, когато момичето не проверява дали мирише добре преди срещата.
Случвало ми се е няколко пъти да се виждам с момиче, което тъкмо дойде в нас след душ... но устата й миришеше ужасно и явно е бил проблем не само със зъбите а с това, какво е яла или пила, защото дъвката не помогна.

Естествено, че не желаех да целуна и...

Прочети още: Лош дъх/миризма

brooke cagle ZuQnhpFjvHI unsplash1.    Малки изненади. Нестандартното поведение внася цвят и свежест в съвместния живот. Мъжът може да донесе неочакван букет цветя, обяд в симпатичен ресторант или нешо романтично, което допринася за укрепяването на вашата връзка. Жената трябва да отвръща със същото, НО да има акъл да разбере, че мъжът не иска да харчи пари в ресторанта и да получава картички и снимки "с любов".

 

Прочети още: Преодоляване на тежките моменти в живота

caroline veronez 3Ftlb ZuhG4 unsplash

Като цяло забелязвам, че повечето жени искат да са "жени", само когато им е изгодно. С други думи - обичай ме и се грижи за мен като за мило неопитно момиче, но в секундата, в която ще се опиташ да ме ограничиш или контролираш(възпитаваш) в нещо - ще ти покажа, че изобщо не съм.
Виж сега. Или си женствена, преотстъпваш му първа роля и се радваш на мъжката закрила, докато той ще те учи как да бъдеш с него, или...

Прочети още: Проявете и развивайте женствеността си

the honest company uM WXMr0YXc unsplashВсички поемаме различни роли в различни ситуации. Със семейството сме едни, на работа втори, с гаджето трети и така-нататък. Жената във една връзка също има няколко преплитащи се роли.

1.    Жената като съпруга. Тя е винаги разбираща, любяща, готова да помогне и да подкрепи своя любим. Приема го точно такъв, какъвто е и именно затова го обича.

Прочети още: Жената и всичките й роли в живота

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос