donate

reviews

vupros

youtube

Случвало ли ти се след секса момичето да не иска повече да се вижда или спи с теб?

Или в отношенията ви след първата ви нощ заедно - вие започнахте да се отдалечавате и да ставате чужди един за друг?  Или просто нямаш много опит в тази област?

Статистиката на швейцарските учени показва, че над 80% от мъжете не задоволяват напълно половинките си в леглото.

И проблемът не е само в секса - а в това, че повечето мъже НЕ знаят как трябва да се държат както по време на секса, така и преди и след него така, че момичето, да го почувства по-близък и да иска да го повтори.

Ако си имал моменти, в които усещаш, че по време на секса, момичето се държи дръпнато, не е предразположена сякаш и накрая тя бърза да се облече... или пък, че се държи добре, но на следващия ден - тя повече не иска да те вижда - на правилна страница си.

Добре дошъл в моята онлайн книга "Сексология. Първо ниво."

sexologiq

Какво ще научиш тук:

strelka Какво да правиш преди секса, което ще я предразположи към теб.

strelka Как да я подготвиш към секса, за да изпита максимално удоволствие.

strelka Целувките - няколко тайни за допълнителната близост помежду ви.

strelka От какво зависи качеството на секса и как да преминеш от емоционална към физическа възбуда.

strelka Как да научиш какво тя наистина иска и очаква да получи от теб в леглото.

strelka Как да направиш така, че тя да се чувства наистина задоволена - физически и емоционално.

strelka Как да я подготвиш към аналния секс така, че да не я боли и тя да получи максимум удоволствие.

strelka Кои са дребните грешки от невнимателност - които убиват всякакво удоволствие на жената.

strelka Какви са основните моменти преди, по време и след секса, които са задължителни,
ако искаш да създадеш истинска близост с жената.

И така, нека започнем.

Първо в тази насока ще отбележим 3 фази, над които трябва да поработим.

Първата фаза –преди самия  секс  –  когато се запознаваш с нея, съблазняваш я, целувате се, докосвате се, но още не сте правили самия секс.

Втората фаза – е всичко, което правим в леглото с нея, по време на секс.

Третата фаза – е след секса. Това е точно това, което ще позволи на момичето да те усети наистина близък, възможно да се влюби в теб или твоето отношение към нея.

Ако ти се е случвало след една нощ с теб – момичето да спре да общува с теб или повече да не иска да се виждате или да я „боли главата“. Или изведнъж да каже, че си е хванала гадже и вече е заета – то най-вероятно е защото някоя от тези фази ви е куцала.
Независимо, дали тя е казала, че всичко „беше наред“.

Третата фаза, тази която е след секса – е също много важна, защото точно от нея ще зависи как момичето ще те възприема след това. И през тази фаза можеш както да покажеш сериозността си, така и да се уговориш с жената да имате свободна връзка или да провериш това, дали тя е подходяща за тройка с още една жена и така-нататък. Но това за тройката вече ще го обсъждаме на второто ниво.

Сега ще разгледаме фазите една по една.

И така, преди секса – моля те разбери, че качеството на секса е пряко свързано с това, какви емоции изпитва жената и в какво състояние се намира тя.

Колкото по-силни емоции изпитвате и двамата преди него, колкото по-голяма е близостта, страстта, нежността помежду ви – толкова повече се създава усещането, че секса ще е нещо като разтоварване на цялата тази енергия – и това е добре.

Затова, ако се прави секс ей така, без някаква предварителна подготовка или емоции, той няма да бъде много приятен. Естественно, че той може да се разнообрази все някак си, но самата гамма от усещания – няма дори близко да доближава това, което би могло да бъде.

Естественно ако става въпрос за някакъв екстремален секс, например на улица, в заведение и така- нататък – тук няма как да има предварителна подготовка, освен ако предварително не сте се уговорили за него, но пък има силен емоционален фон, който може да направи преживяването да бъде невероятно и запомнящо се.

С постоянна приятелка няма как винаги да създавате силна гамма от чувства, но от друга страна ти научаваш все повече за това, какво харесва партньорката ти, какви са нейните ерогенни зони и много други нюанси – плюс – момичето почва да свиква с размерите на пениса ти – и съответно да изпитва повече удоволствие от секса с него – което съответно пряко и положително влияе върху качеството на секса ви. Стига да не позволите на чувствата ви да си заминат. Това е една женска особеност.

Ако с дадена жена вие едвам сте се запознали и сте изкарали само една - две срещи, то първата част от общуването ви е много важна – защото след време, когато тя ще анализира ситуацията помежду ви и ще се сеща относно всичко, какво и как се случи между вас, с цел да прецени – какво изобщо става? – тя ще си спомня всеки дребен детайл. И така ще реши дали ставаш за отношения, за любовник или не ставаш за нищо.

Така, какво правим преди секса – все пак трябва да предизвикаме в нея това желание за секс.

Тук има един важен момент – това е как се целуваш.

Доста често мъжете, а и жените също – не умеят да се целуват. Или си мислят, че умеят, но всъщност реалността е друга.

Ако се целуваш добре – то шансовете ти да правиш секс с това момиче нарастват доста.

Имал съм приятели и също така попадах на мъжете сред учениците ми, които стигат до целувките, но само до там.

Един път помня когато девойката бе моя позната и аз я сватосах с мой приятел, дори му помагах в неговото общуване чрез скайп за да я изкара на среща - те излизаха няколко пъти, всичко се развиваше като цяло добре, после те се целунаха – и тя го заряза веднага.

Попитах я какво се случи и отговорът й беше „Ами.. той като ме целуна – изобщо не ми хареса и разбрах, че и секс с него вече няма да правя, затова какъв е смисъла?“

Така, че слаба или лоша целувка в началото на общуването ви – може да убие всичко.

Както и лош дъх ;)

Важно е момичето да иска да те целува отново и отново. Това се постига чрез вашата близост и нейното чувството за комфорт, когато е до теб, както и със сексуално напрежение помежду ви. Как да стигнеш до целувката така, че тези моменти помежду ви да присъстват - вече съм описал в книгата ми относно запознанствата, така, че направо приемам, че вече ги знаеш и нямаш проблеми с това да предразположиш момичето и да я накараш да се чувства добре в компанията ти.

Но ето ти един от най-важните съвети от там – ако усещаш, че още е рано да я целуваш по устните... можеш да я целунеш по врата или рамото.

Относно целувката:

Първо, естествено я целуваш със затворени очи. Иначе тя ще си помисли, че явно мислиш за каквото й да е друго, но не и за целуването ви. И когато сте приключили с целувката, изчакай 1  секунда преди да си отвориш очите – така ще й покажеш, че наистина ти хареса, сякаш още се наслаждаваш на това усещане. Разбира се не бива да преиграваш.

Също така ако сложиш ръката си зад главата й, поддържайки я по този начин – ти дефакто показваш, че си доминантен и контролираш нещата, без да бъдеш груб.

Можеш леко да я хванеш за косата и в този момент, я припърпваш, отново да отбележа ЛЕКО - към себе си и я целуваш по-силно и по-страстно.

Само я питай дали тя обича да й дърпат косата. Може да се окаже, че за нея е смъртен грях, някой да я докосне по главата й и тогава това би било огромен минус.

В НИКАКЪВ случай не трябва да предлагаш в пряка форма секс на момичето, ако тя още не изпитва желание за него. Това е критично важно. Ако тя не се е възбудила или дори не се влага кой-знае колко в комуникацията ви – т.е. не сте се целували още, не сте минали тази фаза на близост - то в никакъв случай, не й предлагай секса.

От друга страна, ако например вие сте в кафене с нея, целували сте се, седите близо един до друг и се усеща, че между вас има някаква връзка – това е идеалния момент да я погледнеш в очите и да й кажеш „Знаеш, току що разбрах нещо. Желая те“ . Ако не си го правил преди – горещо ти го препоръчвам. Ефекта е невероятен.

И ще бъде много добре, ако след тези думи направиш така, че тя да ти отвърне със същото. Ако тя го изрече – то по този начин тя сама за себе си ще подтвърди, че е наистина така и това още повече ще усили желанието й. По този начин тя сякаш ще разбере, че не само с тялото те желае, но и с главата си.

В един момент, можеш просто да я питаш „Искаш ли ме?“ или като по-лек вариант „Искаш ли да ме целунеш?“ .

Често жените почват да увъртат, да кимват, да целуват, всичко, но не и да го изрекат. Твоята цел е да я накарате да го каже „Искам да го чуя, кажи го, Искаш ли ме?“ и я целуваш още веднъж. Това е като пример. В крайна сметка тя се предава и го казва и това действа като печат за подтвърждение.

Държа да отбележа, че всяко нещо трябва да бъде с мярка – т.е. ако я питаш 1-2-3 пъти и тя не го казва, значи е още рано и веднага сменяш темата сякаш нищо не се е случило.

Да кажем, че стана ясно, че имате влечение един към друг - тогава е време да разбереш какво тя харесва в леглото, нека тя разкаже какво я възбужда, как тя обича да прави секс – ти в този момент ще я докосваш и допълнително ще я възбуждаш. Или можеш да я прегърнеш – тя да се облегне върху теб и просто да я галиш. Гледай по ситуацията.

Тя ще ти разказва какво й харесва, запомни го, защото все пак ще го използваш малко понататък – и тя ще го оцени. Много малко мъже го правят. Доста от тях мислят, че знаят супер поза или техника, в която могат да задоволят всяка една жена – но истината е, че това е не реално.

Жените са много различни, дори една и съща жена – в различни дни от цикъла си – изпитва съвсем различни усещания в секса и реагира на еднакви докосвания – по напълно различен начин.

Затова е добре от нея да научиш какво й доставя повече удоволствие, а като я галиш – да си отбелязваш, дали си открил някоя нейна ерогенна зона.

В случай на срещата – това могат да бъдат целувките по врата, раменете, ръцете, ушите, това да я галиш по гърба или дори гърдите или зърната й. Като трябва да гледаш по ситуацията, какво вече можете да правите, а за какво е по-добре да изчакаш. Както и да отбелязваш, дали и харесва това, което правиш.

Например, прегръщаш я и с едната ръка бавно и нежно с краищата на пръстите си почваш да обикаляш гърба й, след което питаш „ харесва ли ти?“

За гърдите – аналогично, трябва да я питаш, дали това й допада, и ако тя отговори утвърдително – да питаш как точно й харесва това – по-нежно, по-грубо, и така-нататък – по време на втората фаза ще се върнем към този въпрос, в момента още е рано.

Наскоро например попаднах на много сексуална жена, със страхотни гърди и когато я питах, дали обича да й ги целуват, тя ми отвърна, че нищо не усеща там – съответно се наложи да се огранича в порива ми да се заровя само в тях.

От друга страна помня момиче, което само след 1 целувка по зърното й се възбуждаше страшно много. И дори съм докарвал някои жени до оргазъм само чрез зърната им.

Същото се отнася и за скоростта на секса, дълбочината, позите и като цяло абсолютно всичко – пробвайте различни неща и я питай какво й харесва, – затова, като например си лежите вече у вас – прегърнати и гледате филм или пиете вино, правите масаж или каквото и да е било да е друго – можеш да кажеш на момичето „ а какъв секс ти би искала да правим в момента, как го представяш?“ – в доста случаи ще чуеш отговор „разнообразен“ - това значи, че тя иска да бъдеш отначало нежен, и постепенно да ставаш по-бърз и леко по-груб и така да редуваш нежен секс със животинско чукане.

Като трябва разбира се да внимаваш за реакциите й и да я питаш дали така й харесва, може да изглежда странно, че я питаш „така харесва ли ти“, а как ти харесва повече, така или така? – но така ти показваш желанието си, да й доставиш максимално удоволствие – така, че не виждам нищо лошо в това, да го правиш.

Просто не я питай прекалено често, 1-3 пъти е максимум.

Повечето жени няма сами да ти кажат това, какво те наистина искат. Те са срамежливи, страхуват се да се отпуснат в леглото от самото начало и повечето от тях не могат да се разкрият толкова лесно.

Когато се събличате – не бързайте, това не е като по филмите, когато и двамата се събличат в порива на страстта за 10 секунди. Първо събличаш момичето, горнището й, фланелката, след това дънките, когато тя остане само по бельо, бързо се събличаш сам.

Но не така, че да падаш на леглото с краката горе – за да си свалите дънките по-удобно – все пак имайш на ум как изглеждаш, докато го правиш. Можеш да я гледаш в очите, докато се събличаш например.

И ето вече и двамата сте по бельо. Първо, надявам се, че предварително си се погрижил да имаш поне два презерватива на една ръка разстояние – например в джоба на дънките или някъде до леглото.

Ако нямаш презерватив наблизо е добре докато се събличате да й кажеш „един момент, ей сега идвам“ и да отидеш да ги вземеш, а още по-добре – както вече казах – подготви се предварително. За да не става така, после да бягаш да ги търсиш, да се нервираш а и от това и самата възбуда ще

намалее. Също така често жените и сами носят кутия с презервативи, така, че в краен случай можеш да я питаш.

Когато сте съблечени, само ако момичето е много мокро вече, направо тече - то тогава можете веднага да преминете към секса.

Но в повечето случаи тя може да бъде по-суха, съответно в този момент преминаваме към предварителна игра. Целта ни е да я възбудим още по-силно. Това вече се брои за втората фаза.

Какво правиш ти - използвай пръстите си, слагайки пръстчето върху кожичката над клитора й, тази своеобразан качулка - стимулирайки го чрез нея. Надявам се, че знаеш, къде се намира клитор. Ако не - виж това:

vaginag spot

Един важен момент – пръста ти трябва да е мокър и е наистина важно да го слагаш не върху самия клитор директно, а върху качулчица, която го скрива. Започваш да я стимулираш съвсем леко – като я питаш как тя иска да продължиш – по-бързо, по-бавно, по-слабо, по-силно – нека тя ти сподели какво и се иска в момента.

Клитора на жената е много чувствителна област и като цяло е добре да се стимулира само с езика. Единствен, начален вариант с пръстта – ти казах току що – чрез качулчица и с мокър пръст.

Стимулираш го не само горе-долу, но и ляво-дясно, кръгово. Ако наблюдаваш някое видео как момичета мастурбират, ще можете да забележиш, че те често използват точно кръгови движения. А в някои случаи едновременно с клитора стимулират и срамните си устни или вагината.

В началото на секса с клитора работим максимално нежно, не го натискаме и оставяме пръстта си върху него, без да го махаме.

Постепенно, ако пръста ти е мокър, можеш да загрубееш малко и вече да стимулираш клитора директно. Отново ще повторя – гледай реакция на момичето и пръстите ти трябва да са нежни, ако имаш груба кожа на пръстите – то изобщо не трябва да пипаш там с ръцете си.

Ако преди да започнеш кунилингус, те притеснява нейна миризма, то нищо не ти пречи да я запознаеш с твоя ритуал преди секса – вземане на душ. Просто казваш „хайде първо да влезем в душ“ и ставаш да й покажеш къде е.

Обикновенно, когато вече сте във вас - тя сама може да отиде в тоалетната и да се подготви, щом знае, че ще правите секс и всичко може да се случи.

Не те карам да я лижеш задължително. Тъй като това е лично решение на всеки човек, но горещо ти го препоръчвам. Можеш да правиш кунилингус само на жените, които наистина харесваш.

Ако по някаква причина не се чувстваш комфортно да го правиш – то просто прави това с пръстта, за което казах преди малко.

По време на кунилингус (или стимулация на клитора й с пръст) – можеш да вкараш едно пръстче и във вагината й.

Тук има важен момент, дори не просто важен, а ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН – ноктите ти трябва да са идеално гладки - и това няма как да го постигнеш с обичайното им изрязване, трябва да използваш пила за нокти. И внимателно да провериш, никоя част от нокътя да не драска по никакъв начин.

Все пак тази област е най-нежната част от тялото й - и ако случайно имаш забелена кожичка около нокът или самия нокът не е добре изрязан и изпилен – 1 секундна болка и възбудата на момичето отлетява на вятъра.

Ако момичето е много мокро, вкарваш пръсчето постепенно, ако не е – намокряш го със слюнката. Ако си я възбуждал поне 20-30 минути преди този момент – то тя ще бъде достатъчно мокра.

И винаги когато имаш възможност – отделяй най-малко половин – в идеален случай един час – да я възбуждаш до дупка – преди да започнете същинския секс – ако тя свърши 2-3-5 пъти през това време – още по-добре.

Идеален вариант е, ако я лижеш с езика си и едновременно стимулираш нейната точка G с единия си пръст.

Как го правим – първо, езика ти трябва да е максимално изваден и тотално отпуснат. Използваш го, за да лижеш цялата област около клитора – т.е. самия клитор и уретрата – тя също е чувствителна.

Стимулирайки го едновременно с клитора, ти можеш да й докараш или U оргазъм, или клиторен. Няма кой знае какво значение, кой от тях тя ще изпита.

А заедно със стимулация на G точката – ти дефакто стимулираш 3 нейни точки, от които тя може да изпита оргазъм. Това вече е напълно достатъчно. Но защо да се спираме до тук?

Ако момичето вече е пробвала анален секс и го харесва – можеш със свободната си ръка леко да й стимулираш ануса, отново с едно пръстче.

Ако обаче, тя не го е пробвала или не го обича или просто не е готова за това – за което изрично трябва да я попиташ, когато тя вече е възбудена – тя ще ти каже дали ще се чувства конфортно, ако стимулираш и тази нейна област.

Ако не – то можеш просто да й стиснете леко вътрешната част на бедрото й, което пак е чувствителна зона и дава усещане, за твоя контрол над нея, което й харесва.

Ако имаш брада, над 3 дни – за да не боцка прекалено – можеш да се търкаш във срамните й устни и вагината с нея (или бедрата) – на 90% жени, с които съм бил – това много харесва и ги възбужда.

В един момент, ако всичко правиш както трябва и момичето доближава до оргазъм – тя изведнъж ще почне да се отдръпва леко по-назад или се опитва да си кръстоса краката, за да не можеш да продължиш.

Нашата цел е да не й го позволим. Първо я контролираме с ръцете си или ако вече те се измориха - можем да й го кажем направо „Не се дърпай/Не си кръстосвай краката, пречи ми”- контролирай ситуацията по този начин.

И! Забавяш темпото. Възможно тя е станала твърде чувствителна и затова се дърпа. Така, че докато не стигне до оргазъм – следи за това и ако трябва – забави темпото.

Идеално е, ако с езика и пръстите ти, още преди същинския секс й докараш един или колкото може повече оргазъма.

Когато още преди секса, си я накарал да свърши няколко пъти, дори ако по време на секса се изпразниш след 5тата минута, това ще се възпреме нормално от момичето, тъй като вече си й подарил достатъчно удоволствие.

Така можеш да бъдеш по-спокоен, че няма да се изложиш. Дори да свършиш много бързо – просто ще кажеш, че когато си до нея – направо се превъзбуждаш, толкова силно тя ти въздейства.

Всичко горенаписано няма да те повдигне на нивото «супер любовник», но една стабилна четворка ще си заслужиш.

Чакаме момичето да ни каже – «искам члена ти» / «влез в мен!» / «искам те вътре в мен» , дразним я още малко и чак след това започваме да го вкарваме.

Минимално време, което трябва да отделиш на всичко това, ако искаш да си на едно добро ниво – е половин-един час. Наричаме го предварителна игра.

Между другото, докато правиш кунилингус – не трябва да следиш лицето на момичето с погледа си. Не бива да се случа ситуацията, в която тя те поглежда и забелязва, че внимателно я гледаш, като партизанин – това би могло да я притесни.

Но, стигаме до момента, в който тя иска да й го вкараш – първо трябва да си вкараш единия си пръст във вагината й, ако още не си го направил – след минутка-две – вкарваш вече два пръста, после три. И чак след това - тя е готова за пениса ти.

Как го вкарваш – няма значение в каква точно поза го правим, нито кой е горе – но първо ва първо – не го вкарваме целия веднага – първо вкарваме половин главичка, вадим, вкарваме цялата главичка, вадим, и така нататък. Т.е. малко по малко – за да се увлажнява пениса и вагината й постепенно да се наглася спрямо него. Добре е да имаш и лубрикант наблизо, ако го правите с презерватив (на което се надявам) – то лубрикант винаги е от полза.

Като интересен вариант за лубрикант - можеш да използваш кокосово масажно масло например.

Истинско кокосово масажно олио – при температура под 20 градуса всъщност е твърдо, което е идеално, защото НЯМА КАК да го използваш по време на секса, ако е студено + е абсолютно натурално и мирише хубаво.

Ако члена ти е над 17 сантиметра, имай напредвид, че не можеш да си позволите да й го вкарваш рязко в някои пози, тъй като повечето жени ще ги боли. Така, че трябва внимателно да процидираш – и първо бавно да проверяваш до къде можеш да й го вкара и чак след това да се развихряш.

Разнообразявайте позите, които използвате. Сменяйте ги поне 2-3 пъти.

Искам да докосна темата за презерватива още веднъж – знам, че повечето жени са готови да го правят без, но искам да се замислиш – ако тя с теб толкова лесно се нави да го правите без презерватив – значи същото важи и за другите мъже преди теб – дали може да си сигурен в тях, че не са й лепнали нещо? Или в това, че някоя капка от твоята смазка или сперма – която се отделя по време на секс, дори без да свършваш – няма да я забременееш случайно? – Тези два момента са доста важни.

Затова – използвай презерватив. Ако и двамата отидете да се прегледате за всички половопредавани болести – това става за 1 ден и струва около 50 лв на човек и тя се консултира с личния си лекар относно контрацептиви, например тези, които се пият всеки ден за да не забременее – то чак тогава вече можете да се развихряте.

По-добре е да избягвате ситуации, в които ще се наложи да пие Ескапел – тъй като това е доста силен хормонален удар върху тялото на момичето и се прави само в най-краен случай.

Като разбира се нищо не ви пречи - тя просто да ти прави орална любов без презерватив, а ти на нея кунилингус. Дори ще ти намекна, че ако ядеш повечко захар и ананаси – то спермата ти ще предобие много по-приятен вкус.

Надявам се, че до този момент си вече разбрал от момичето, какъв секс повече й харесва – груб, бърз, бавен или нежен.

Съветвам те да пробвате абсолютно всичко. Бъди нежен, а след това доминантен.

Покажи й, че си готови да направиш в секса почти всичко, за да й докараш удоволствието.

Кажи й „ кажи ми, какво ти харесва, искам да ти бъде по-възможност най-приятно, сподели ми как ти харесва“.

Ако тя не отговаря, например я е срам още – тогава докато правите секс просто направи следното – по време на секса я питаи „ какво ти е по-приятно, когато правя така... - “и нежно, бавно и дълбоко го вкарваш“ - .. или така.. - “и грубо я чукаш“.

Още един момент – когато правиш секс, е напълно нормално да стимулираш и другите й точки, можеш например да я целуваш, лижеш, държиш за гърдите, играеш със зърната й и така-нататък. Това, което й доставя допълнително удоволствие – е добре дошло.

Съответно, ако искаш да я подготвите към аналния секс, можеш да сложиш пръстчето си върху ануса й - и леко да го вкараш. Но тук трябва да има много лубрикант. Ако ще бъде поне малко сухо – ще я боли.

Ако по някаква причина момичето при вагиналния секс няма достатъчно естествено увлажнявате, отново използвай лубрикант. Иначе като последствие – ти ще свършиш по-бързо заради по-силното търкане и можеш да изтъркаш и нея – и ще започне да я боли.

Плюс – ако презерватива се разтегне - ще си изтъркаш и пениса си, след което ще те боли и теб.

Лубриканти трябва да са задължително на водна основа, в краен случай можеш да използвате и обикновен вазелин, който макар и не е толкова ефективен, но пак е нещо. За натурално кокосово масажно олио вече казах – то също върши добра работа.

Дори и обикновенно готварско слънчогледово олио може да ви свърши работа, макар, че на нея може да не й хареса този факт, че го използваш или как мирише, така, че ако наистина е наложително да прибегнеш към него – го сипи в една малка чашка и го използвай от нея.

В никакъв случай НЕ използвайте загряващи лубриканти. Нямаш си наидея колко чувствително е момичето, за нея това може да е равносилно на лютив сос. Съветвам ви да не рискувате.

Ако пениса ти не е възбуден на 100%, дай й го в ръка или в устата, тя знае какво да направи.

Не го вкарвай в нея, ако той е наполовина омекнал. Макар, че тук можеш и да не спазваш това

правило, просто го задържаш в корена, за да горната му част да се напомпа с кръв – и го вкарваш както вече писах – постепенно, малко по-малко. Това обикновенно се използва, когато вече си свършил един път, починал си малко и нямаш търпение да продължиш отново.

При по-възрасни мъже, без стимулация той пада по-бързо, това е напълно нормално. Нейната женска роля е да ти го вдигне.

Ако ще го вкарваш омекнал – просто ще ти падне презерватива и ще остане вътре в нея.

Като бонус, можеш да се храниш със сметана, орехи и пилешко месо – те са натурален афродизиак.

И разбира се е нужно да спортуваш поне минимално. Нашата ерекция пряко зависи от общото ни състояние.

А например ананасов сок – овкусява спермата ти и я прави по-сладка, доста мои приятелки са ми казвали, че спермата ми има тотално различен и приятен вкус, когато преди секса с тях съм ял ананас.

Ако все пак имаш проблеми с ерекция - в крайния случай можеш да си представиш, че правиш секс с някой друг, това може да бъде твоята съседка, бившето гадже или още някой.

Как да я насочиш да ти направи орална любов.

Първо искам да посоча, че далеч не всяка жена е готова да прави това на мъж – за някои това е прекалено интимно или гадно нещо.

Но най-често, ако всичко ви е наред с хигиената и формата на пениса ти – то тя най-вероятно с удоволствие ще ти го направи. А ти ще й показваш как точно го искаш и че ти е приятно.

Секса е взаимно доставяне на удоволствие.

И нашата цел тук е да й покажем, че наистина ни харесва. Можеш да й придържат косата, за да не

пречи и да я насочваш с помоща на ръцете си или думи. Експерементирайте, различни жени си падат по различни неща.

И не забравяй отвреме на време да вадиш пениса си от устата й, тъй като тя все пак има нужда да диша. (ако тя сама не го прави)

Между другото, относно формата на пениса – ако той е много кривнал настрани, то мога да ти кажа, че това произлиза от постоянна мастурбация с една и съща ръка под един и същ ъгъл. Ако просто си смениш ръката и ъгъла наобратно – той постепенно ще се изправя в обратната посока.

По време на секса, ако не можеш да определиш кога и дали момичето е изпитало оргазъм - имате два варианта – да я попитате директно за това, което далеч не винаги е най-добрия изход, но ако не ти се занимава – можеш да го ползваш.

Или от другата страна, можеш да я помолиш, да ти каже 15 секунди преди оргазъма, че ще го изпита, за да можеш пред това време да забързате усилията си и по този начин да й доставиш още повече удоволствие. Плюс – така ти от своя страна ще запомниш по какъв начин протича нейният оргазъм и ще можеш сам да определяш занапред кога се случва той.

Но не се старайте през цялото време да се опитвате да направиш секса „идеален“, защото ако

постоянно мислиш за това – това ще ти попречи сам да получиш удоволствие от него и заради това, вътрешното ти състояние няма да бъде толкова готино и няма да усетиш тази близост с момичето, което иначе бихте могли и искали да изпитате.

Така че тук трябва да се намери „златната среда“ – предлагам ти варианта, в който отначало ти задоволяваш жената максимално и след това вече си сменяте ролите и тя задоволява теб.

И колкото по-добре си се справил със задачата си, толкова повече тя ще бъде готова да ти върне.

Относно порнографията – има множество сайтове, които да използвате ако искате да ги гледате заедно с момичето, само имайте напредвид, че повечето жени НЕ харесват порното, НО харесват красива еротика. Трябва да умееш да ги различаваш.

Например преди време съм имал жена, която много харесваше хентай (анимирано порно с чудовища).

Относно подходящо еротично порно – разгледай работата на студия “X-Art” – доста от техните видеота могат да бъдат използвани като наръчник за секс или просто за порно филми, които да гледаш с момичето.

Относно аналния секс – той може да бъде нормална, постоянна част от вашата секс практика, но трябва да покажеш на момичето – че я искаш цялата на 100% и си готов да й се отдаеш напълно, като очакваш същото и от нея.

Най-лесния вариант е да й кажеш, че я искаш в дупето и ако тя се съгласява – тогава всичко е екстра, а ако не - в един момент й разказваш, как искаме да й докараш още повече удоволствие, например като й доставиш анален оргазъм.

Важни моменти относно аналния секс. Трябва да има много лубрикант и поне 15 минути предварителна загрявка, по време на която отначало с един пръст, а след това с два и три –

разширявашмомичето. Бавно, нежно и с много лубрикант, стимулирайки едновременно нейния клитор или G точката с другата ръка. Или тя може да мастурбира, докато ти се занимаваш с дупето й.

Момичето трябва да бъде максимално отпуснато. Един от триковете за това, да й кажеш да си стисне сфинктера колкото може по-силно и след това да го отпусне. Така ще й се получи по-добре да се отпусне.

15 минути е МИНИМУМЪТ, който трябва да я загряваш. За нормална подготовка, на порно звезди

например – се отделят от 30 минути до 1 час. И разбира се в началото пениса се вкарва бавно и нежно. Ако я боли поне малко, той се вади и продължавате с пръсти.

Ако момичето не е разработено още, това може да отнеме време, но от друга страна – ти ще сте един от малкото мъже, с които тя ще получи ИСТИНСКО удоволствие от анален секс – и точно на теб – тя повече няма да ти го откаже!

Разбира се, това, което е било в дупето й, не бива да влиза във вагината й. Пръсти и пениса ти трябва да бъдат измити със сапун или ако си с презерватив – да го смениш него, ако ще преминавате от анален към вагинален секс.

Мисля, че достатъчно казах за секса, за да се представиш добре – сега остава да го приложиш на практиката. Ще се радвам, ако ми пишеш за резултатите ти и разликата между „преди“ и „сега“ във формата за обратна връзка в дадения сайт.

И така, време да преминем към третата фаза - нека да поговорим за това, какво се случва след секса.

След секса давай и много нежност и покажи, че много ти беше приятно с нея и че се чувстваш още по- близък с нея след секса – как да го покажеш - прегръщаш я, целуваш, притискаш към себе си.

И наблюдаваш реакцията й, ако на нея й е странно да я прегръщаш и да я целуваш след това – то има 2 варианта – в 1вия нещо не беше както трябва или 2рия – тя просто те използва за секс за 1 нощ, да така също се случва понякога и в този случай ти остава просто да се радваш на преживяването и това, че тя избра теб.

Идеално, ако след секса я огледаш с нежен поглед и кажете колко е страхотна – дефакто я галиш с очите, оглеждаш нейните линии и можеш да й казваш комплименти относно това, как изглежда например „вау, изглеждаш невероятно сексуално..“ - т.е. правим комплименти точно на външността й.

След секса, когато дефакто „целта ти е постигната“ – момичето разбира, че този комплимент е напълно искренен, което усилва ефекта.

Също така по време на оргазъма ти – няма проблем да пъшкаш и озвучаваш това, че те кефи –

повечето жени харесват да чуват това – така се чувстват по-задоволени, че са били причината да изпиташ такъв кеф.

Покажи й, колко готино ви е било, колко страхотно се чувстваш след това и как ти харесва, когато тя изпитва оргазъм. Това невероятно силно ще ви доближи един до друг на емоционален фон, който е много важен за момичето. Често те се тревожат, че след секса – мъжът става по-безразличен.

Но истински мъж – няма да го направи – и затова тя ще го търси отново и отново, защото само с него тя ще усети тази близост, за която повечето мъже не се досещат да я изградят.

Или пък ако решите да не приключвате със секса още и ще продължите след малко – тогава не спираш да я стимулираш.

Т.е. дори като си свършил – махаш презерватива, измиваш се и

продължаваш да я галиш с пръстите, езика си... или можеш да й дадеш пениса в устата.

С други думи пази тази степен на възбуда, която е постигнало момичето и не я разпилявай напразно.

Плюс в дадена ситуация е, че жените бавно загряват, но и бавно се охлаждат. Т.е. след секса още поне 20 минути тя ще бъде готова за още.

Относно местата и времето за секса – няма никакви ограничения. Т.е. ако например сте свикнали да го правите само в спалнята, то момичето ще изпита невероятно удоволствие, ако например сте се договорили, че сега ще похапнете и после ще правите секс, ето тя готви нещо, а ти заставаш зад нея, сваляш й леко панталона (или вдигаш поличката) и го вкараш още по времето на готвенето.

Това е спонтанно, страстно и е като по филмите или женските романи.

Между другото, знаеш ли, че женските секс романи, за тях това е същото, както порно филми за нас мъжете?

Ако искаш да се научите как еротично да й описваш това, което искате да направите с нея и то така, че тя невероятно силно да се възбуди – можете да си купите такава книжка и просто да вземете някоя глава от нея и импровизирано да я прераскажете. Пример за подобна книга е „50 нюанса сиво“.

СМС-и – един изпратен смс с намек на това, какво ще й се случи довечера – и тя половин ден ще ходи възбудена мислейки за това.

Относно разговори по време на секса – казвай поне отвреме на време – „в момента изглеждаш невероятно сексуална, ох още повече те искам!“

Или използвайки информацията, която дадох няколко реда по-нагоре - й опиши какво смяташ да направиш с нея и какво тя ще изпита от това, след което започваш да го правиш.

Друг вариант е – връзваш й очите и почваш да я целуваш в най-неочаквани места, можеш да

използваш кубче лед – който да търкаляш по тялото й, след което я стопляш с целувките – и така нататък – импровизирай!

С това приключваме дадена книга и първото ниво от обучението ти в сферата на секса, надявам се, да използваш тези знания само с жените, които наистина харесваш и да получаваш максимално удоволствие от сексуалния ти живот. Евала на това, че се учиш и се развиваш!

 

Послепис.  Ако смяташ дадена книга за полезна и използваш знанията от нея на практика и съответно видиш, че в сексуалния план нещата при теб наистина се подобриха най-малко на половина -  ще се радвам ако дариш поне 10 лв. в името на развитието и поддръжката на този проект.

 

Също така, ако желаеш да научиш второто ниво на Сексологията - а именно:

strelka Заради какво конкретно над 7 жени са ми казвали, че съм бил най-добрия любовник в живота им.

strelka Как да я накараш да се почувства максимално женствена и задоволена от секса с теб на животинско ниво.

strelka Какви играчки и допълнения задължително трябва да имаш в наличие и къде да ги купиш за смешни пари. (Aliexpress разбира се)

strelka В кои моменти е правилно да ги ползваш и кога е важно да не го правиш.

strelka Как успях да правя тройка с две жени и какви са правилата в дадена ситуация, че всичко да мине идеално, особено ако едно от момичета ти е гадже и искаш след тройката тя да те ревнува по-малко и да те почувства по-близък.


Ако те интересуват тези неща, можеш да се запишеш за консултацията ми и ще се радвам да ги споделя с теб.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос