ЖЕНИ 101:
За мъжете, на които им писна да ги режат и игнорират.

Как да се запознаеш, съблазниш
и задържиш едно момиче.
Без манипулации.
Само натурално съблазняване.
БЕЗПЛАТЕН ОНЛАЙН-КУРС

Не съм най-големия красавец. Доста жени са ме отрязвали или се опитвали да ме вкарат във френдзоната.

Нито пък съм "професионален" сваляч. Гледам моите нужди да са задоволени и когато имам момиче, с което имаме взаимно харесване и разбиране - мотивацията ми да излизам на срещи с други жени драстично намалява. Инвестирам времето и средствата ми в моето бъдеше и не се гоня за бройката.

Въпреки това, тъй като все пак дейтвам над 10 години вече, ми се насъбра достатъчно голям брой секс на първа/втора среща, имал съм тройка (доста надценено е), бил съм с 2 чернокожи момичета и 1 японка с която съм излизал няколко месеца. И през годините като цяло се насъбраха достатъчно много най-различни истории за срещи - както добри, така и абсолютно ужасни.

Повечето ми връзки са продължавали поне 1 година, няколко бяха по две, но измежду тях имаше и кратки неща. Тези от тях, които прекратявах аз - ги прекратявах защото за съжаление виждах как ще се развият нещата в бъдеще с дадено момиче, да бъдеш без розови очила и да си психолог - виждаш какво ще стане... и как ще се прецака всичко още преди това да се случи.

Не всяко момиче става за дълготрайна връзка, не всяка работи над своите проблеми (или дори осъзнава, че има такива), но въпреки това може да иска деца например - и да й го дадеш ще е после най-голямата ти грешка в живота ти. Да бъдеш способен да го видиш и да приемеш волево решение в такава ситуация - е доста сложно понякога. Но... нещо се отплеснах.

Преди време, когато тепърва започнах пътя ми в запознанствата - абсолютно не умеех да общувам. И не знаех какво правя.

Бях банален и скучен. Натрапчив.

Подразнен от това, защо всяка, с която се опитвах да имам връзка ми повтаряше "Някое момиче ще е много щастливо с теб"...

Но намерих учители и опитвах най-различните начини. След години опити и доста работа над себе си, успях да разбера жените, флирта, връзките и това как работи всичко. Най-сетне осъзнах къде беше проблема... и това промени всичко!

Забавно е, как за някои мъже това да съблазняват момичета и да се запознават с тях е естествено като дишане... пък за други - това се постига само чрез много труд, усилие да подобриш себе си и осъзнаване на някои факти, които променят мирогледа и подхода.

Всички имаме различни учители и обстоятелства и да имаш проблеми с жени - е абсолютно нормално, въпроса е дали правиш нещо за да го промениш. Имам познати, които например не го правят и дори отказват помощ. Но при това завиждат на по-успешните мъже.
Дали поемаш отговорност за живота си като мъж или се предаваш като малка пу@ка? Това е въпроса.

Вече съм над 10 години в този път и имам достатъчно богат жизнен опит, част от който с удоволствие ще споделя с теб. Безплатно и без разтягане на лукуми. В даден курс давам основите и лесни за разбиране примери, които ще са полезни на всеки мъж - както начинаещ, така и напреднал.

Моето име е Сергей Гринглаз.

Добре дошъл.

СЪДЪРЖАНИЕТО НА КУРСА

Ден 1. Начало

Ден 2. Коментари

Ден 3. Флирт

Ден 4. Общуване

Ден 5. Телефонен разговор

Ден 6. Клубове

Ден 7. Почивен

Ден 8. Среща

Ден 9. Целувка и съблазняване

Ден 10. LMR

Ден 11. Предизвикателства

Ден 12 Приятелки - какво да правите с тях

Ден 13. Интуиция

Ден 14. Предпоставки за тройка

Ден 15. Отношения

Ден 16. Мъжката харизма

Ден 17. Не бъди лесен!

Ден 18. Как да изненадаш момичето си!

Ден 19. 5 основни грешки в секса!

Ден 20. На какво се дължи сексът на първата среща?

Ден 21. Final. Относно парите и външността.


Курсът е безплатен, 21 дневен и максимално концентриран.

Достатъчно е да се въведеш и подтвърдиш e-mail адреса си за да го стартираш.

Всеки ден ще получаваш по едно писмо и можеш да се отпишеш по всяко време.


ОТЗИВИТЕ
ОТ МЪЖЕТЕ КОИТО ВЕЧЕ СА ГО МИНАЛИ
otzivP52 otzivP48 otzivP55 otzivP53 otzivP49 otzivP40 otzivP39 otzivP35 otzivP37 otzivP32 otzivP50y otzivP34 otzivP33 otzivP31 otzivP30 otzivP29

© 2014-2022. Всичките текстове са авторски и е абсолютно забранено копирането им.

Декларация за поверителност | Условия за ползване