donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

Развитие на тотална мъжественост и женственост

Модел на поведение, което ни се наслага от обществото като правилните начини да "спечелиш" момичето и да живееш живота в дългосрочна перспектива не носи щастие на повечето хора. Всеки човек с достатъчно жизнен опит ще ви го каже, че тези модели просто НЕ работят. И живота става все по-сложен, ако ги следвате.

А ние не сме безсмъртни, нито пък вечно млади. Имаме доста ограничено време, през което можем да изживеем всичко, което искаме да изживеем, докато го можем.

И за да не съжаляваш за загубеното време, гаджета, пари, възможности - имаш този сайт с безплатна информация, който ще ти помогне да виждаш повече, да разбираш повече.

Както е казал Шекспир "Живота е една игра и хората в него са актьори". Но за да спечелиш в една игра - ти първо трябва да знаеш правилата й. Тук се стремя да разказвам по маскимално ясен и кратък начин за всичките правила, които научих през живота ми и които лично аз прилагам на практика.

Аз съм от тези хора, които обичат да четат. В живота ми, минах много семинари и обучения, тестирах какво ли не - както и в отношения, така и в инвестиции и в личностен ръст.

marktwen

И тук споделям част от нещата, които осъзнах и научих. Без разтягане на лукуми. Взимай и ползвай.

Дано този сайт ти бъде полезен и му обърнеш достойно внимание. Приятно разглеждане.

between

След 20 години, ще си много повече разочарован от нещата, които не си направил, отколкото от тези, които си направил....
- Марк Твен

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос