donate

reviews

vupros

reviews

Относно раздела

Можете да зададете свой въпрос лично на мен, напълно инкогнито и ще ви отговоря в писмен формат на дадена страница.

Имайте напредвид обаче, че въпроса ви трябва да е конкретен. Писмата от сорта "Написах й, но тя ме игнорира" , както и такива, където споделяте нещо, но не задавате конкретен въпрос - ще игнорирам.

 

Задай въпрос

Въпрос: Здравей.Наскоро приключих една много дълга и сериозна връзка по много боолезнен начин-момичето ме заряза заради друг. Осъзнавам, че може би съм допуснал грешки щом се стигнало до това. Това за което искам съвет е как най-бързо да се възтановя и отново да тръгна по срещи с момичета, защото в момента всички други жени ми се виждат безинтересни и веднага ги сравнявам с бившата, която наистина беше уникално красива. Аз също не съм грозен(според много хора) но в момента самочувствието ми е доста разклатено. Ще се радвам на всякакви предложения как отново да си върна увереноста и да съблазнявам отново жените. Благодаря предварително :)

Отговор: Здравей. Браво, че осъзнаваш, че може би и ти си виновен за ситуацията. Най-бърз начин е да смениш фокуса ти - опитай се да използваш тази болка, за да станеш по-добър - във фитнеса, бизнеса, акъла. Намери си интересно хоби и временно не се занимавай с жените. Поне не специално. Ей така из всекидневието ти - можеш да ги заговаряш без да целиш нищо освен готин лаф. Мисля, че чрез подобен формат най-ползотворно и бързо ще излезеш от това негативно положение на ума си.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос