donate

reviews

koshka

youtube

youtube

youtube

За студенските съвети в Българските университети и гимназии.

Добър ден.

Не ви ли се струва смешно, че в университети - които уж трябва да ни подготвят за реалния живот - не се докосват такива теми, като управление на парите, човешка психология, важността на самообразованието и така-нататък?

Както сами сигурно сте забелязвали - проблемите с неразбиране на срещуположния пол например - предизвикват стрес и префокусиране върху тях, което пречи на образованието. Ако един мъж има проблеми с жените - той не може да се фокусира да учи, по-скоро ще пропие. Както и ако една жена има драма с приятеля си - тя вместо да се захване с обучение, по-скоро ще се оплаква на приятелките си.

Смятам, че е наша отговорност да се подобри образованието в България, относно тези теми! И искам вашата подкрепа в това начинание.

Вече съм провеждал подобни семинари във Варна в Медицинския, Техническия и Военоморския университети, всичко мина страхотно и имаше много голям интерес - препоръките с печати от дадени университети прилагам като снимки отдолу.

20150516 233704 20150516 233720 20150516 233730

Реших да скрия името си, тъй като не искам за в момента да разкривам личността ми в интернет за широката аудитория.

Какви теми искам да разкрием по време на семинара:
1. Базова финансова грамотност и правилните ежедневни навици и това как да се мотивираме да ги спазваме
2. Защо не се разбираме с определени хора "все едно говорим на различни езици" - базова психология.
3. Как адекватно и ненатрапчиво да се запознаваме, изкараме среща и така-нататък
4. Секса - минимумът, който всеки трябва да знае (и за двата пола)
5. И отговорите на вашите въпроси

Всичко това може да стане чрез жива среща  или с онлайн транслация чрез youtube - в този случай от вас се изисква да осигурите интернет връзка, лаптоп, проектор и да осигурите добър звук - за да ме чува цялата зала.

Въпросите, които ще задава залата в края на семинара - ще се пишат на едни листчета, за да са инкогнито - и ще се дават на организатора - в края когато ще настане момента да отговарям на въпроси ще ги четем 1 по 1.

Относно организационните моменти, като рисуване на плакати или банери - мога да ви помогна с дизайна. Общо взето ще гледам да ви улесня максимално.  Например банера:plakat

Eто фотошоп файла на него, в случай че решите да го използвате: Adobe Photoshop CS5 icon

При съгласие от ваша страна, ще е добре да пуснете банера във фейсбук групата ви и форума, ако имате такъв. Ако имате възможност да го напечатате и окачите някъде в университета или общежитието - това е идеален вариант.

Ще се радвам да отговоря на въпросите ви, ако имате такива.

Моите контакти - email: clients( @ )greenglaz.eu , скайп: to_consult

Благодаря ви за вниманието и разчитам на разбирането и помоща ви.

 

Ако нямате навършени 18 години - затворете сайта, не си прецаквайте детството.
Нагоре
Задай въпрос
5 начина да ми помогнеш
Задай въпрос